Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο λειτουργίας του σε σχέση με τον παλαιότερο που είχα... Δηλαδή:με τον παλιό,όταν είχε στο panel θερμοκρασία 22 βαθμούς και ήθελα λίγη ζέστη περισσότερη,έκανα ένα "κλικ" (δηλαδή μισή μονάδα πάνω), άναβε και έσβηνε στους 23 βαθμούς. Σε όλο αυτό το διάστημα δούλευε ασταμάτητα. Όταν έκλεινε στους 23,τα σώματα ήταν καυτά. Με τον καινούργιο που έχει διακύμανση 0,5 βαθμούς,όταν η θερμοκρασία είναι στους 22,αν "τσιμπήσω" μισή μονάδα πάνω,ανάβει(όχι αμέσως) αλλά μετά από αρκετά λεπτά και όταν κλείσει δεν έχει φτάσει στην επιθυμητή(από εμένα θερμοκρασία)διότι ανάβει/σβήνει ανά πεντάλεπτο περίπου.Επομένως για να φτάσει εκεί που θέλω-πιστεύω-θα χρειαστεί αρκετή ώρα!Επίσης ΔΕΝ έχω αλλάξει από το πίσω μέρος με το "reset button" τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.. Κάνω κάτι λάθος?
Ή(π.χ)αν έχει το σπίτι 22 βαθμούς και πέσει στους 21,δεν ανάβει... Ανάβει μετά από αρκετή ώρα!
1 Comentariu
Δηλαδή αυτός είναι ο τρόπος ορθής λειτουργίας του? Και αν ναι,έτσι κάνει-να υποθέσω-εξοικονόμηση καυσίμου,εφόσον κρατάει σταθερά τη θερμοκρασία στην προεπιλεγμένη τιμή ρύθμισης από το χρήστη?Διότι η αλήθεια είναι ότι δεν επιτρέπει απ'όσο κατάλαβα να πέσει η θερμοκρασία ούτε μισή μονάδα κάτω ώστε να χρειαστεί να δουλεύει αρκετά λεπτά προκειμένου να "πιάσει" τη θερμοκρασία που έπεσε...