Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
niknik1991

Μπορεί κάποιος που αγόρασε τη μητρική να μου πει αν οι TridentZ RGB συνεργάζονται απροβλημάτιστα; Θέλω να συνδυάσω τα 2 αυτά προϊόντα, αλλά έχω διαβάσει διάφορα για τις μητρικές της Gigabyte και τις RGB μνήμες της G.Skill. Επίσης, υπάρχει τρόπος να συγχρονίσεις τα led τους; Out of the box ξέρω ότι δε γίνονται, αλλά μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

X4Tz1S

Εγώ έχω τις Trident Z (χωρίς το RGB) και παίζουν μια χαρά (Ουσιαστική διαφορά μονο το RGB Led). Έκανα κατευθείαν bios update σε 1.4a που λειτουργεί καλύτερα το XMP. Επίσης τις δικές μου ram δεν τις έχει στην λίστα με τις ram που υποστηρίζονται αλλά τρέχουν μια χαρά , είναι οι 2x8GB 3600mhz

6 Σχόλια

niknik1991

Ευχαριστω για την απαντηση. Το προβλημα μου ειναι αν λειτουργουν σωστα τα led, γιατι κανονικα οι ram δε συνεργαζονται με το rgb fusion της gigabyte. Εχω διαβασει και δει διαφορα και δε θελω να αρχισω τα rma με τις ram.

spyreto88

Φίλε μου τελικά τι έγινε? Δούλεψαν σωστά οι ram? Σκέφτομαι να τις πάρω κι εγώ γι αυτό ρωτάω

niknik1991

Spy88 δε με αφηνει να σου απαντησω προσωπικα. Οπως και να εχει, δεν εχω αγορασει τιποτα σκομα, λογω των τιμων στις gpu. Περιμενω i7 9xxx και gtx 20xx.

spyreto88

Θαυμάζω την υπομονή σου... Λοιπον εγω τα πήρα. Όταν κάνω το build θα απαντήσω στη συζήτηση για να ξέρετε κι εσείς. Πάντως με το bios update 99% θα συγχρονίζονται γιατί πλέον όλες οι tridentZ είναι στη λίστα rgb fusion. Αλλά θα σας πω στα σίγουρα

niknik1991

Spy88 περιμενω ανυπόμονα για νεοτερα. Με γεια το νεο μηχανημα!

Όνομα χρήστη