За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
trials

αρνητικα:εχει mikrousb και οχι type c.δεν εχει ταχεια φορτιση.καμερα πισω μετρια.ips οθονη και οχι amoled.(σχετικο αυτο..)Δεν εχει γυροσκοπιο.

θετικα:πολυ καλη κατασκευη ολοκληρο αλουμινιο.πολυ καλη selfie καμερα.5,93 oθονη με καλες γωνιες θεασης..ικανοποιητικη μπαταρια.γενικα ενα ομορφο στυλατο κινητο που θα τραβηξει τα βλεμματα οταν το βγαλετε με τη παρεα στο τραπεζι..το πηρα απο κινεζο 188 ευρο το 32gb..

Потребителско име

2 Отговора

1 Коментар

Angelos_Giannakos

Είμαι από Αθήνα εγώ. Ζήτημα αν σε 1-2 σημεία σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Αθήνας να μην πιάνει 4g. Βέβαια να αναφέρω, ότι και σε 3g bands πάει σφαίρα στην πρόσβαση σε ιστοσελίδες ή σε εφαρμογές που χρειάζονται ιντερνετ.

Потребителско име
silisab

Μπορείς να βάλεις link από εκεί που το αγόρασες; Δεν είχες θέμα με τελωνείο; Με το μενού; Είχε στα Ελληνικά;

2 Коментара

trials

bangood.βαλε priority direct mail και δεν εχεις θεμα

silisab

Με το μενού; το γύρισες στα ελληνικά; Η μπάντα για 4g δουλεύει κανονικά; Από εγγύηση καλύπτει η ελληνική Huawei? Και κάτι τελευταίο, επειδή είμαι μεταξύ αυτού και του samsung j7, αν έχεις άποψη, η ποιότητα οθόνης απέχει πολύ από τις amoled της sam? Σε όσες συσκευές της huawei είδα τα χρώματα φαινόντουσαν λίγο ξεθωριασμένα. Ισχύει και για το x7; Τώρα το είδα και γράφει ότι δεν έχει google play και έχει CN custom rom. Έτσι είναι;

Потребителско име