Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
koter2

@Boolfin Δηλαδή μου λες αδερφέ να τον χτυπήσω και να μην το σκεφτώ καν;;
Φαντάζομαι εσύ που βρίσκεσαι δίπλα σε θάλασσα θα τον λειτουργείς σε 24ωρη βάση, με την χωρητικότητα του Δοχείου Νερού που είναι αρκετά μικρή μόνο 2,5 lt, πως τα πας, κάθε πότε το αδειάζεις;;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Boolfin

@koter2 Προσωπικά δεν μετάνιωσα που τον αγορασα! Δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Μένω σε νησί, τα επίπεδα υγρασίας όταν δεν έχει βοριά είναι πολύ ψηλα, πάντα είχα θέμα με μούχλα στο ταβάνι μιας και δεν έχω σκεπή και με τις βροχές κρατάει νερά η ταρατσα, βάλε και τη θάλασσα, τα κόκκαλα μου ετριζαν!!! Φέτος λοιπόν με τον αφυγραντήρα δεν είχα καθόλου πρόβλημα. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση πως μπορεί να κάνει δουλειά ένας αφυγραντήρας. Το σπίτι μου είναι μεγάλο οπότε τον πάω πέρα δώθε, σίγουρα θα ήθελα έναν δεύτερο για να τον έχω στον διάδρομο που είναι τα δωμάτια, το κόστος είναι αρκετό οπότε βολεύομαι με τον έναν προς το παρόν. Όλη μέρα τον δουλεύω μόνο όταν βρέχει διαφορετικά τον αφήνω να δουλεύει τη νύχτα έτσι κι αλλιώς το πρωι αεριζω το σπίτι γιατί σαν τον καθαρό αέρα δεν έχει. Δουλεύει καλύτερα με ψηλή θερμοκρασία οπότε αν έχεις παράλληλα ένα a/c ανοιχτό τραβάει περισσότερο. Βρε παιδί μου και κρύο να κάνει δεν νιώθεις αυτό το τσούξιμο της υγρασίας στα κόκκαλα. Αν πάλι έχεις μόνωση της προκοπής να μην μπαζει από παντού αέρα όπως στο δικό μου και κρατάει μια καλή θερμοκρασία το σπίτι από μόνο του ίσως να μην χρειάζεσαι και θέρμανση. Τώρα για την χωρητικότητα.. είναι σχετικό λόγω της υγρασίας.. το πρώτο καιρό που τον έβαλα και μέχρι να ρουφήξει πραμα, άδειαζα συνέχεια. Μετά, επειδή έχει απορροφήσει το μεγαλύτερο ποσοστό υγρασίας απ' το σπίτι, κάπου 1 φορά τη μέρα με πολλή υγρασια και λιγότερο ή καθόλου τις ξηρές μέρες. Πάντως δεν έγινε και τίποτα, μόλις γεμίσει σβήνει μόνος του και σφυρίζει, το δοχείο είναι συρταρωτο το αδειάζεις μπαμ και πίσω και ξεκινάει. Ξέρω τι σκέφτεσαι γιατί κι εγώ μέχρι να δω τι παίζει σκεφτόμουν μήπως τα κλάψω γιατί δεν κάνει και 20€. Πόσα τετραγωνικά είναι το σπίτι σου; Αν είναι μεχρι 50-60 χωρίς παράξενες γωνίες θα είσαι κομπλέ για όλο το σπίτι. Εμένα είναι κάπου 100 και το σπίτι κάνει ένα "Γ" οπότε κόβει τη δραση στα δωμάτια.
Μπορείς να περιμένεις να πέσει λίγο η τιμή του, το έχω δει να φτάνει κάπου 140? Δεν θυμάμαι ακριβώς, εγώ περίμενα να πέσει από τα 239 και το πήρα όταν ήταν 160 περίπου.
Α και να ξέρεις θόρυβο κάνει, το βράδυ που έχει ησυχία ακούγεται σαν ανεμιστήρας στο φουλ στη μεγάλη σκάλα, την μέρα δεν τον καταλαβαίνεις.

Αν έχεις και άλλες απορίες χαρά μου να σε διαφωτισω ????

(Ααα!! Αυτο το χαρακτηριστικό που όλοι ξέρουν σε σπίτια με πολλή υγρασία, που ξυπνάς το πρωί και τα τζάμια Έχουν θολώσει και τρέχουν νερα??? Δεν το έχω πια ούτε κι αυτό!! ????)

Όνομα χρήστη