Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
xar_hl

Έχει παρατηρήσει κανείς μούχλα στο δοχείο συλλογής νερού; Τον έχω ένα χρόνο με χρήση μόνο τον χειμώνα στο υπνοδωμάτιο και πριν μερικές μέρες παρατήρησα στο δοχείο μαύρα υπολείμματα στα τοιχώματα και μέσα στο νερό μαύρα τρίμματα. Καθάρισα το δοχείο και το φίλτρο και το έβαλα σε λειτουργία. Έχει συμβεί σε κανέναν;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

beleniotispetros

Μάλλον έμεινε υγρασία από την τελευταία χρήση πριν τον αποθηκεύσεις και μούχλιασε εσωτερικά. Λογικό είναι!
Θα πρέπει να πάει σε κάποιο σέρβις να ανοιχτεί και να καθαριστεί. Αν τον δουλεύεις έτσι, θα γεμίσει με σωματίδια μούχλας και μικροοργανισμούς ο αέρας που αναπνέεις και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλό για την υγεία σου, ειδικά αν έχεις και μικρά παιδιά στο σπίτι

2 Σχόλια

xar_hl

Ευχαριστώ για την απάντηση! Χρόνια πολλά! Δηλαδή αν δεν τον δουλεύεις για ένα διάστημα, χρειάζεται μετά γενικό σέρβις; Δεν παρουσίασε αμέσως όμως τα συμπτώματα... κάπου ένα μήνα μετά την επαναλειτουργία του παρουσίασε το θέμα με τη μούχλα...

beleniotispetros

Χρόνια πολλά και σε εσάς. Εφόσον δουλέψει τη σεζόν τον πας για καθάρισμα και στη συνέχεια τον αποθηκεύεις για του χρόνου. Εγω το κάνω μόνος μου αλλά δεν το συνιστώ, καλύτερα να το κάνει κάποιος ειδικός. Όπως θέλει καθάρισμα το ερκοντίσιον μια φορά το χρόνο, έτσι θέλει και ο αφυγραντήρας. Έχουν παρόμοια αρχή λειτουργίας. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις από τον λεγόμενο "υιο του ερκοντίσιον". Δημιουργούνται μικροοργανισμοί από τις σκόνες και την υγρασία, διοχετεύονται στο χώρο με τον αέρα και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για την υγεία

Όνομα χρήστη