Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
DimitisK

Πρώτη χρήση και δεν βγάζει νερό, μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; Την έβαλα στον ατμό και δούλεψε κανονικά για λίγο αλλά μετά σταματησε και αυτός και παπαλα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ( ξέρω τι κάνουν τα κουμπιά, μην μου πείτε βάλε νερό στο δοχείο, βάλτο στην πρίζα ή πάτα το αριστερό κουμπί παρακαλώ )

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Eluthien

Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα και κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα μου είπαν να κάνω το εξής : Αντί να περιμένω να ανάψει η ένδειξη προθέρμανσης , να ξεκινήσω την διαδικασία γυρνώντας το κουμπί στον καφέ κατευθείαν. Το αφήνεις 10-15 δευτερόλεπτα και το κλείνεις. Επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία μερικές φορές μέχρι να βγάλει νερό (εμένα μου έγινε στην 2η προσπάθεια). Απο το service είπαν στο κατάστημα πως κάποιες φορές η μηχανή κρατάει αέρα μέσα στην αντλία και θέλει να γίνει η διαδικασία πρώτης λειτουργίας ενώ η μηχανή είναι κρύα.

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
anastase

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, την εβγαλα απο το κουτι , απο τον ατμο μπορει να βγαλει ( το δοκιμασα για 2 sec και μετα το σταματησα , δεν ξερω αν θα συνεχιζε Η οχι ) αλλα δε βγαζει νερο για καφε . Το λυσατε το προβλημα ? Τι κανατε ? Θα με βοηθουσε η απαντηση σας . Ευχαριστω

1 Σχόλιο

dim_papaz

Υπάρχει κάποια λύση και εγώ το ίδιο πρόβλημα!!!

Όνομα χρήστη