Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
DimitisK

Πρώτη χρήση και δεν βγάζει νερό, μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; Την έβαλα στον ατμό και δούλεψε κανονικά για λίγο αλλά μετά σταματησε και αυτός και παπαλα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ( ξέρω τι κάνουν τα κουμπιά, μην μου πείτε βάλε νερό στο δοχείο, βάλτο στην πρίζα ή πάτα το αριστερό κουμπί παρακαλώ )

Benutzername

3 Antworten

Eluthien

Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα και κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα μου είπαν να κάνω το εξής : Αντί να περιμένω να ανάψει η ένδειξη προθέρμανσης , να ξεκινήσω την διαδικασία γυρνώντας το κουμπί στον καφέ κατευθείαν. Το αφήνεις 10-15 δευτερόλεπτα και το κλείνεις. Επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία μερικές φορές μέχρι να βγάλει νερό (εμένα μου έγινε στην 2η προσπάθεια). Απο το service είπαν στο κατάστημα πως κάποιες φορές η μηχανή κρατάει αέρα μέσα στην αντλία και θέλει να γίνει η διαδικασία πρώτης λειτουργίας ενώ η μηχανή είναι κρύα.

Benutzername
Benutzername
anastase

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, την εβγαλα απο το κουτι , απο τον ατμο μπορει να βγαλει ( το δοκιμασα για 2 sec και μετα το σταματησα , δεν ξερω αν θα συνεχιζε Η οχι ) αλλα δε βγαζει νερο για καφε . Το λυσατε το προβλημα ? Τι κανατε ? Θα με βοηθουσε η απαντηση σας . Ευχαριστω

1 Kommentar

dim_papaz

Υπάρχει κάποια λύση και εγώ το ίδιο πρόβλημα!!!

Benutzername