What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Tolis_s

Να ρωτήσω κάτι για κυνήγι λαγών είναι καλύτερο το artemis gr 1600w σε διαμέτρημα 5.5mm ή το Diana stormrider σε διαμέτρημα 5.5mm

Username

3 Replies

ANDREAS_TATMICHALIS

artemis 1600w. μονοδρομος η επιλογη για κυνηγι.δοκιμαζω απο 15 χρονων αεροβολα και ειμαι 59 .τετοια δυναμη δεν υπαρχει σε κανενα αλλο οπου και να ψαξεις.

Username
limnarxis_volvi

με μια βολή στο κεφάλι τελειώνει στα 50 μέτρα με 28 γραμμάρια 5,5 το αγριογούρουνο Άρτεμις τςς 1600

Username
Mazarakis_Spyridon

Ωραία ερώτηση, κι εγώ με το ίδιο σκεπτικό έψαχνα για αεροβόλο πριν έναν χρόνο και είχα καταλήξει σε αυτά τα δύο αεροβόλα με βάση και τον προϋπολογισμό μου. Επέλεξα να αγοράσω το gr1600w για τον λόγο του να μην μπλέξω με τρόμπες κλπ για pcp αεροβόλα. Επίσης είτε Diana Stormrider είτε Artemis Pr900w είναι το ίδιο αεροβόλο, απλά η Diana του αλλάζει δυο εξαρτήματα με άλλο design και το πουλάει ως Diana ενώ διαφορά ΔΕΝ έχουν, και δεν αξίζει τα παραπάνω 50€. Το Gr1600w δίνει πιο μεγάλη ενέργεια αλλά θέλει ακριβή και καλή διόπτρα με μονοκόμματη βάση διότι κραδάνει και τις χαλάει, σε σχέση με το pcp που είναι ανεπηρέαστο. Επίσης αν πάρεις το Diana Stormrider/Artemis pr900w να πάρεις το Generation 2 που είναι με regulator για ίση πίεση αέρα ανά βολή, για δίχως αποκλίσεις δηλαδή από την ευστοχία σου.

1 Comment

Arnold124

Δεν αντέχει το artemis 1600w διόπτρα θα τις χαλάσει όλες ούτε θα έβαζε ακριβή διόπτρα σε αυτή τη μαλακιά που λέγετε αεροβόλο ούτε η μονοκόματη βάση κάνει

Username