What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
dimbolo

Το έχω περίπου 1.5 χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Επαρκής αποθηκευτικός χώρος, αρκετά γρήγορο launcher, μεγάλη και άνετη οθόνη. Ποιότητα ήχου καλή και σε κλήσεις και σε media. Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει άψογα. Σαν software, μου κόλλησε μια φορά (έσβησε μόνο του και δεν άνοιγε με τίποτα), κάτι που λύθηκε μετά από google search και επανεκκίνηση σε safe mode. Σαν κατασκευή είναι αρκετά καλό, το προσέχω βέβαια πολύ και έχω πάντα θήκη και τζάμι προστασίας. Σαν αρνητικό θα πω την ποιότητα της κάμερας που είναι μέτρια. Προσωπικά δεν με νοιάζει πολύ γιατί δεν ασχολούμαι τόσο με τις φωτογραφίες. Θα πρότεινα όμως σε κάποιον που τον ενδιαφέρει η κάμερα, να το αποφύγει.

Username

1 Reply

i38350k

To safe mode ειναι πατημα power button και volume up συγχρονως αφου κανεις power off πρωτα. Πες το για να μην ψαχνουνε. Ουτε που θα χρειαστει ποτε βεβαια. Κατα τα αλλα συμφωνω 100%. Ειναι το καλυτερο smartphone που βγηκε ποτε στον κοσμο.

1 Comment

Giorgos_Karamolegos

Φίλε μου...Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο smartphone στον κόσμο!Αμα ήταν το καλύτερο σε τέτοια τιμή θα είχε ήδη τελειώσει από το Σκρουτζ !

Username