Παιδιά υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα με την αναβάθμιση συστήματος η' μόνο στην δική μου συσκευή συμβαίνει αυτό.. Από τότε που το αγόρασα με MIUI 10 δυστυχώς δεν αναβαθμίζει μέσω της εφαρμογής ασφάλεια και μέσω των ρυθμίσεων εκεί που λέει σχετικά με το τηλ και αναβάθμιση συστήματος.. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ..
4 Comments
Μακάρι να αλλάξει στο προσεχή μέλλον αυτό και να κάνουν κάτι και για το 5 plus εκεί στην xiaomi.. Δεν μπορεί π. χ τα redmi 8A και όλα τα άλλα να αναβαθμιζονται και το 5 plus στην από ξω.. Τεσπα σε ευχαριστώ που απάντησες.. Καλημέρα..
To ότι το δικό σου τηλέφωνο δεν την πήρε, όντως είναι περίεργο. Γενικά όμως, δεν νομίζω ότι η Xiaomi δεν φροντίζει τα τηλέφωνά της. Το 5 Plus είναι "παλιό" με τα στάνταρ των κινητών, δεδομένου ότι η σειρά έχει φτάσει κάπου στο 8 ή 9, και πάλι μας πήγαν μέχρι το MiUi 11. To 12 θα μοιραστεί σε πιο καινούρια τηλέφωνα και προσωπικά δεν με χαλάει δεδομένου ότι έχω ένα άψογο τηλέφωνο και δεν βλέπω σοβαρές αλλαγές από έκδοση σε έκδοση.
Εάν πατήσω πολλές φορές το kernel στις ρυθμίσεις και μπω στα ενδότερα της συσκευής μου μήπως ξέρεις τι πρέπει να ελέγξω για να δω αν φταίει κάτι που το δικό μου δεν έχει αναβαθμιστεί?
Δεν νομίζω ότι μπορείς με κάποια ενέργειά σου εσύ να έχεις μπλοκάρει τις αναβαθμίσεις, αλλά και πάλι απ'την στιγμή που κάνεις χειροκίνητο έλεγχο θα έπρεπε να σου δίνει δυνατότητα αναβάθμισης στην 11.0.2.
Όπως είπα όμως, οι διαφορές μεταξύ των εκδόσεων είναι μικρές - το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό όπως βγαίνει απ'το κουτί, απόλαυσέ το όπως έχει και χωρίς να έχεις άγχος ότι χάνεις κάτι.