Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
COVO

Απορία ! Συνδέω δύο σκληρούς δίσκους των 500gb και εμφανίζει περιεχόμενο μόνο για τον έναν από αυτούς. Media player: της τηλεόρασης & ο Νova. Θεωρώ πως δεν είναι θέμα media player - χωρίς να είμαι πεπεισμένος για αυτό - γνωρίζετε κάτι σχετικά ; ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Noverime

Κάνε επανεκκίνηση στην τηλεόρασή σου.Πάτα για 5 δευτερόλεπτα περίπου το Power Off στο τηλεκοντρόλ έχοντας το στραμμένο στην TV.Στο μενού που θα εμφανιστεί στην οθόνη( Κλείσιμο-Επανεκκίνιση),επέλεξε το δεύτερο.Έχε υπόψιν σου πως αυτή είναι μια διαδικασία που πρέπει να την κάνεις συχνά,μιας και μπορεί να μην σου εμφανίζει κανένα δίσκο μετά από κάποιο διάστημα.

2 Σχόλια

COVO

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Με τον nova player εμφανίζει όλους τους hdd (3 ταυτόχρονα: 2 των 500 και 1 των 1000 gb). Ίσως έπαιζε ρόλο/επηρέαζε ότι είχα συνδεδεμένο ένα card reader. Όμως σε κάποιες ταινίες δεν μου "διαβάζει" υπότιτλους (μάλλον εξωτερικούς). Γνωρίζεις τι μπορώ να κάνω για αυτό ; Προτείνεις κάποιoν media player (να διαβάζει και μουσικά αρχεία ο nova μάλλον δεν τα διαβάζει ή εγώ δεν τον χρησιμοποιώ σωστά ) ; Και πάλι ευχαριστώ.

Noverime

Σχετικά με τους υπότιτλους.Πρέπει να αλλάξεις το όνομα του υπότιτλου-εφόσον είναι εξωτερικός-στο όνομα του αρχείου video της ταινείας.Πρόσεχε,πρέπει να είναι ακριβώς ο ίδιος τίτλος.Σε ότι αφορά τους εσωτερικούς,σε κάποιες ταινείες δεν τους εμφανίζει καν,οπότε κατεβάζεις εξωτερικό υπότιτλο και τον μετονομάζεις.
Για τα μουσικά αρχεία κατεβασε τον KODI.Εξαιρετικός Media Player,παίζει τα πάντα-μουσική,βίντεο,φωτογραφίες,Δυστυχώς όμως με τις καινούριες αναβαθμίσεις του Android,σε αρκετές ταινείες εμφανίζει stutter.
Επίσης υπάρχει και ο MXPlayer.Φρόντισε στις ρυθμίσεις του να τσεκάρεις την επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν Audio Player.

Όνομα χρήστη