Θέλω να συνδέσω το Logitech Bluetooth audio recever με την smart Samsung τηλεόραση που ΔΕΝ έχει bloototh για να παίζει ήχο μέσα από το mini hi fi Lg cm 2760.
Υπάρχει κάποιος που έλυσε την απουσία bloototh στην τηλεόραση του με αυτό τον τρόπο ;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Θέλω να συνδέσω το Logitech Bluetooth audio recever με την smart Samsung τηλεόραση που ΔΕΝ έχει bloototh για να παίζει ήχο μέσα από το mini hi fi Lg cm 2760.
Υπάρχει κάποιος που έλυσε την απουσία bloototh στην τηλεόραση του με αυτό τον τρόπο ;
1 Antwort
Από την έξοδο των ακουστικών συνδέεται ένα εξάρτημα Ugreen Bluetooth 4.2 Audio Transmitter Blac, το οποίο μετατρέπει το αναλογικό σε ψηφιακό μέσω Bluetooth. Βγαίνει σε δύο τύπους. Με αναλογικό jack και με optical (οπτική ίνα: https://www.skroutz.gr/s/27021021/Ugreen-Bluetooth-4-2-Wireless-Audio-Adapter-50213.html?from=recommendations-from-inactive). Αυτό με τη σειρά του θα συνδεθεί στο Logitech Bluetooth audio recever, που βγάζει έξοδο υποδοχής mini jack στη θέση "AUX" (auxilary) ή RCA, για σύνδεση με το mini hi-fi. Όλα αυτά θεωρητικά θα δουλέψουν. Έχω μόνο το Logitech, γιαυτό δεν εγγυώμαι το αποτέλεσμα.