Μπορει κανεις να μου πει αν ο Karcher SC 3 Easy Fix ειναι καλυτερος ή χειροτερος απο τον Karcher SC 4 Easy Fix?? και αν υπαρχει λογος να προτιμησω τον δεύτερο παρόλο που είναι ακριβότερος?
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Μπορει κανεις να μου πει αν ο Karcher SC 3 Easy Fix ειναι καλυτερος ή χειροτερος απο τον Karcher SC 4 Easy Fix?? και αν υπαρχει λογος να προτιμησω τον δεύτερο παρόλο που είναι ακριβότερος?
1 Antwort
Την ίδια απορία είχα κι εγώ. Επικοινώνησα με την εταιρεία μέσω μέιλ και μουβαπαντησαν τα εξής:
SC 3 Easy fix, προτείνεται περισσότερο για σκληρές επιφάνειες και για την αφαίρεση επίμονων ρύπων. Για χρήση σε υφάσματα λάβετε υπόψη σας ότι, έχει μεγαλύτερη υγρασία ο ατμός του και ενδεχομένως να μην σας εξυπηρετήσει. Ο SC 4 Easy Fix έχει πιο ξηρό ατμό και ως εκ τουτου δημιουργεί λιγότερη υγρασία.
Αφαλάτωση χρειάζονται και τα 2 μηχανήματα αναλόγως τη σκληρότητα του νερού της περιοχής σας. Ο SC 3 Easy Fix λειτουργεί με φίλτρο αφαλάτωσης το οποίο παραμένει επάνω στο μηχάνημα και χρειάζεται αλλαγή μετά από κάποιες πληρώσεις δεξαμενής και στον SC 4 Easy Fix η αφαλάτωση γίνεται μετά από κάποιο διάστημα με ταμπλέτες.
Ο χρόνος που θα χρειαστεί να γίνει είτε η αφαλάτωση, είτε η αλλαγή του φίλτρου εξαρτάται από τη χρήση και το επίπεδο σκληρότητας νερού της περιοχής σας.