Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Sakis_77

Καλημέρα. Έχω τον Karcher sc3 και την τελευταία φορά που πηγα να τον χρησιμοποιήσω μου εμφανίζει σταθερά αναμμένη με κόκκινο χρώμα την ένδειξη με το βρυσακι παρολο που εγώ εχω γεμισει το δοχειο με νερό και δεν δουλευει καθολου ο ατμοκαθαριστης (δεν βγαζει καθόλου ατμο ενω ζεστενεται το μηχανημα). Η ένδειξη αυτή σύμφωνα με το εγχειρίδιο μένει ετσι κόκκινη οταν ο καδος νερου αδειασει και σε ειδοποιεί να προσθέσεις νερό. Τον έχω επανεκκίνησει πολλες φορές αλλά δεν σβηνει η ενδειξη. Ειχε καποιος το ιδιο πρόβλημα ή εχει κάποιος καμια ιδεα για να με βοηθησει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

jimaros_Jim

κάπου είχα διαβάσει ότι έχει ένα φλοτερ το οποίο μαγκωνει λόγω αλάτων. αν δεν ξεκολλήσει το φλοτερ με κάποιο χτύπημα στο μηχάνημα δεξιά αριστερά πάνω κάτω , δε ξέρω αν κάνει δουλειά αν βάλετε νερό με καθαριστικό αλάτων που βάζουμε σε καφετιέρα η βραστηρα

Όνομα χρήστη
vasileia_xidopoulou

το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε μένα, μέχρι που σταμάτησε εντελώς να παράγει ατμό. είναι ΠΟΛΥ συχνά εμφανιζόμενο πρόβλημα στο συγκεκριμένο μοντέλο, χρειάζεται να το πάτε στο service. Και εκεί πρέπει να οπλιστείτε με ΠΟΛΛΗ υπομονή

Όνομα χρήστη
nectkost

Να σας ρωτήσω: έχετε αλλάξει το ρόλο αφαλάτωσης ποτέ; Έτσι που τα γράφετε μου μοιάζει φράξιμο αλάτων..Στη θέση σας θα έβαζα εξαρχής ζεστό νερό με Dezcal ή κιτρικό οξύ μπόλικο κ θα το δούλευα. Πιθανότατα θα ξεκινήσει!

3 Σχόλια

Sakis_77

Καλημερα. Για το ρολο αφαλάτωσης έχει αλλη ενδειξη η οποια σε ειδοποιεί για αντικατασταση. Θα δοκιμάσω το κιτρικο οξυ. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες σου.

nectkost

Αν είναι το σωληνάκι δεν έχει σχέση τόσο με την ώρα που παύει το ρολό να δουλευει

jimaros_Jim

κάπου είχα διαβάσει ότι έχει ένα φλοτερ το οποίο μαγκωνει λόγω αλάτων. αν δεν ξεκολλήσει το φλοτερ με κάποιο χτύπημα στο μηχάνημα δεξιά αριστερά πάνω κάτω , δε ξέρω αν κάνει δουλειά αν βάλετε νερό με καθαριστικό αλάτων που βάζουμε σε καφετιέρα η βραστηρα

Όνομα χρήστη