Προσπαθώ να ενεργοποιησω το trunk release με μοτέρ κλειδαριάς αλλά το γκρι καλώδιο φαίνεται ότι δεν δίνει εντολή (μέσο ρελε). Έχει κάποιος καμιά ιδέα; *Το ρελέ δουλεύει στις εξόδους για τις πόρτες.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Προσπαθώ να ενεργοποιησω το trunk release με μοτέρ κλειδαριάς αλλά το γκρι καλώδιο φαίνεται ότι δεν δίνει εντολή (μέσο ρελε). Έχει κάποιος καμιά ιδέα; *Το ρελέ δουλεύει στις εξόδους για τις πόρτες.
1 Απάντηση
Κανονικά θα έπρεπε να δινει μια εντολή 12V με χαμιλά Amper (mA) για να οδηγήσει ένα ρελέ που θα δίνει κανονικά στην κλειδαριά (solenoid) του πορτμπαγκάζ εκτός αν το αυτοκίνητο έχει απο την μάνα του ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά πίσω και παίζει κάτι με εντολή προς εγκέφαλο κλπ. Πάντως εγω δεν στάθικα τόσο τυχερός με το εν λπγο κιτ...εμένα δεν δούλευε ουτε στις εξόδους για τις πόρτες..αλλά δεν περήμενα πολλά για κινεζιά σε αυτά τα λεφτα. Δεν μπήκα κάν στον κόπο να τον στείλω πισω. Πηρα έναν άλλο με τα διπλο-τριπλάσια χρήματα βέβαια και είμαι οκ. Πολύ καλυτερη ποιότητα καλωδίωσης κλπ. Λιγότερα gadgets βεβαια αλλά οτι πληρωσεις παίρνεις..
Καλή τύχη