What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Anastasia_Mav

Μπορει κανεις να μου πει αν ο Karcher SC 3 Easy Fix ειναι καλυτερος ή χειροτερος απο τον Karcher SC 4 Easy Fix?? και αν υπαρχει λογος να προτιμησω τον δεύτερο παρόλο που είναι ακριβότερος?

Username

1 Reply

gvervitas

Την ίδια ερώτηση έθεσα σε επίσημο μεταπωλητή Karcher και μου είπαν ότι στον SC4 έχει μποϊλερ που βιδωνει και απομονώνει από το δοχείο νερού και η αντίσταση δεν είναι σε άμεση επαφή με το νερό. Στον SC3 θυμίζει πιο πολύ βραστηρα/θερμοσιφωνα που η αντισταση είναι σε "άμεση" επαφή με το νερό γι'αυτό έχει αφαλατωτη στην είσοδο του δοχείου νερού. Σημείωση: Ο SC4 θέλει αφαλάτωση κάθε 90~100 γεμίσματα του δοχείου (μαλακό νερό) και η συσκευασία με την σκόνη αφαλάτωσης είναι για 5~6 φορές. Ενώ στον SC3 το φίλτρο αφαλάτωσης έχει διπλή τιμή από την σκόνη αφαλάτωσης του SC4 και είναι για αντίστοιχα γεμίσματα (ή κάπου εκεί, μπορείς να το δεις και στο online manual) αλλά για μια φορά. Πάντως με τον SC4 έχω κάνει ~20 γεμίσματα και με την ομοιόμορφη και συνεχή ροή είναι σαν επαγγελματικό. Για περιστασιακή χρήση δεν ξέρω αν συμφέρει ο SC4.

Username