Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
KalamarisPlokamias

Γνωρίζει κάποιος που την έχει πολύ καιρό, πόσο πραγματικά συχνά χρειάζεσαι όντως να αλλάζεις τα ανταλλακτικά άσχετα με την διάρκεια ζωής που σου λέει η εφαρμογή;

Benutzername

2 Antworten

OKALITEROS.GR

την έχω 4 χρόνια με σχεδόν καθημερινή χρήση. τα ανταλλακτικά θα τα αλλάζεις όποτε κρίνεις εσύ απαραίτητο. εννοείται πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση περισσότερο καιρό απο ότι λέει. αλλά υπάρχουν πακέτα ανταλλακτικών που είναι οικονομικά οπότε αυτό είναι κάτι που δε πρέπει να σε απασχολεί.

Benutzername
marialena_kalamioti

Καλησπέρα, την έχω 2 μισή χρόνια. Δεν έχει χρειαστεί ακόμα να αλλάξω κάτι νωρίτερα. Τα αλλάζω όταν λέει η εφαρμογή. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα

1 Kommentar

jony_sfe

Κανονικά πρέπει να βλέπεις μέσω εφαρμογής τι χρειάζεται αλλά κ κάθε πότε... Επίσης αν το ρομπότ δουλεύει επάνω σε έναν φορτιστή πρέπει να γνωρίζετε πως σύντομα θα το ανακυκλώσεται...
ΜΕ απλά λόγια, Xiaomi στην Ελλάδα υπάρχει μόνο για φιγούρα, απλώς γιατί έχει αποχωρήσει από Ελλάδα οπότε δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Χώρα μας... no servise response..!

Benutzername