Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
ANTON VARAK

Καλημέρα έχω τη σκούπα αρκετά χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο κάποια στιγμή χρειάστηκε να αλλάξω μπαταρία, το έκανα και ενώ η καινούργια μπαταρία λειτούργησε για περίπου 8 μήνες ικανοποιητικά, μετά ενώ έδειχνε 100% φορτισμένη όταν έφτανε στο 59% μηδένιζε και η σκούπα έμενε εκεί που ήτανε, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνει τη δουλειά. Προφανώς δεν είμαι ικανοποιημένος από εκεί που αγόρασα την μπαταρία.
Έχει κάποιος να προτείνει αξιόπιστο κατάστημα στην ελλάδα ή το εξωτερικό για αγορά μπαταρίας;

Benutzername

1 Antwort

panos855

Καλημέρα! Δησιος θεωρω οτι εχει πολυ φρέσκες μπαταρίες λόγω μεγάλης κίνησης. Ωστόσο είχα δει για τη σκούπα, επειδή το είχα ψάξει και εγώ, οτι υπάρχουν 2 παρόμοιες μπαταρίες στην περιγραφή. Δες λίγο τη σειρά χρωμάτων στο φις της μπαταρίας αν διαφέρουν μεταξύ της αυθεντικής και αυτής που πήρες. Οπότε για το λόγο αυτό απέφυγα προς το παρόν να την αλλάξω. Αν θυμηθείς δώσε ενα feedback μπας και βγάλουμε κάποια άκρη και εμείς.

Benutzername