Μπορεί κάποιος να μου τι αναλογία λαδιού με καυσίμου χρησιμοποιούμε για το 691023. Γιατί ακούω διάφορα απ' τον καθενα
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μπορεί κάποιος να μου τι αναλογία λαδιού με καυσίμου χρησιμοποιούμε για το 691023. Γιατί ακούω διάφορα απ' τον καθενα
2 Απαντήσεις
Οτι λεει το βιβλιο του.Εμενα επειδη το καταστημα δεν μου εδωσε το βιβλιο του βαζω οπως διαβαζω στο βιβλιο του Gardenman του πατερα μου που ειναι κι αυτο κινεζικο τουλαχιστον στο 1 λιτρο βενζινη 0,025 λιτρα (25ml) στα 2 0,050 littre (50ml) στα 5 λιτρα 0,125 litre ( 125 ml ) και στα 10 litre 0,250 Litre (250 ml) ομως τα μηχανηματα τωρα εχουν δοχειο αναμιξης μεσα που εχουν γραμμη σταθμης βενζινης και γραμμη σταθμης λαδιου να συμπληρωσεις λαδι στη βενζινη για να ειναι η βενζινη με το λαδι παντα φρεσικα προσοχη μετα την εργασια να αδειαζουμε το καυσιμο απο το μηχανημα και να λειτουργουμε το μηχανημα μεχρι να σβησει για να μην παθει ζημξα το μηχανημα κιλινδρος πιστονι ελατηρια και να μην ξεραινονται οι μεμβρανες του καρμπιρατερ να μη βουλωνει το φιλτρο απο παλια βανζινη με λαδι οι νες βενζινες δημιουργουν ιζημα-γλιτσα κατι σαν τσιχλα στο ντεποζιτο και στο καρμπιρατερ αν μεινουν μεσα καιρο επισης ψενουν ξεραινουν και φθειρουν τα πλαστικα τεοοζιτο κλπ ειναι σαν νεφτι οι νεες αμολυβδες βενζινες εγω βαζω στη βενζινη και ενυσχητικο υποκαταστατο μολυβδου δεν ξερω αν παιζει κι αυτο ρολο το μπουκαλι του παντως λεει στιε οδηγιεε χρησης οτι δεν πρεπει να ερχεται σε επαφη με δερμα ματια
1 Σχόλιο
Αυτή η αναλογία εiναι 1:40( 1000/40=25ml) η STIHL με το δικό της λάδι λέει 1:50 και για άλλα 2Τ δίνει περισσότερο λάδι μίξης. Επίσης αφού έχουμε τελειώσει την εργασία μας την αδειάζουμε πάντα την βενζίνη από το ρεζερβουάρ και πάντοτε χρησιμοποιούμε "φρέσκια" βενζίνη απλά συμπεράσματα και το STIHL από το 2013 που το έχω αγοράσει δεν έχει αλλάξει ακόμα ούτε μπουζί και λειτουργεί σαν καινούριο!!!