Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
daminiron1

Παιδια ποσοι παραπανω χαρακτηρες υπαρχουν στην πλουσια εκδοση και ποιοι γιατι ο μικρος μου γιος ρωταει και δεν γνωριζω τιποτα.Αξιζει με λιγα λογια να δωσω τα παραπανω χρηματα ή και η απλη εκδοση ειναι ΟΚ?

Benutzername

1 Antwort

Kwnstantinos88

Ελπιζω να σε προλαβα πριν παρετε μια αποφαση. Το λοιπον, οι παραπανω χαρακτηρες ειναι οι εξης: Darkseid, Red Hood, Starfire, Black Manta, Atom, Enchantress και οι The Teenage Mutant Ninja Turtles [χελωνονιντζάκια]
και καποιοι ειναι απο το Mortal Kompat: Sub-Zero, Raiden κτλ
Έχει και τον Hellboy απο τα comics/ταινιες.
Επισης, εχει και τα λεγομενα skins με τα οποια στην ουσια αλλαζει ο χαρακτηρας. Πχ, ενα skin του Flash τον μετατρεπει στον [κακό] Reverse Flash.
Μπορει να ξεχασα κατι, η να μπερδεψα κατι, αλλα εαν το θελει ο μικρος, σιγουρα αξιζει αυτη η εκδοση.
Ισως το βαρεθει ομως σχετικα γρηγορα.
Και μπορει να χρειαστει να ψαξεις online τους χαρακτηρες [μεσο του playstation store. Εγω βασικα εκανα την βλακεια και καταλαθος τα κατεβασα αγοραζοντας τα και χρεωθηκα λιγο πανω απο 100€ αν θυμαμαι καλα. Και επειδη τα κατεβασα στην κονσολα, η Sony δεν μου εδωσε ουτε 1€ πισω. Απιστευτα τεραστια αποτυχια του παχνιδιου/sony να μην υπαρχουν απευθειας οι χαρακτηρες. Παρολο που ακομη χρησιμοποιω προιοντα της Sony, της εχω μεγαλο μίσος παραλληλα. Με συγχωρεις που παραφερθηκα.

Benutzername