What to watch out for
- I write my questions about the product.
- I avoid questions about the availability, price and course of my order.
- I protect my personal information and do not publish it.
- I do not use obscene or offensive expressions.
See in detail the terms of use for the Product Questions
9 Comments
Medium-high? Στα περισσότερα έχω ultra από ότι είδα.
Αν αξίζει λέει;Χτύπα τη ,σε αυτή τη τιμή είναι εξαιρετική επιλογή,ούτως ή άλλως αυτή η κάρτα είναι για 1440p ή 1080p high refresh rate gaming ! Με λίγο πείραγμα επίσης,μπορείς άνετα να πας σε επιδόσεις vega 64 κιόλας.
Αξίζει αυτή η αυτή εδώ https://www.ebuyer.com/846062-msi-radeon-rx-vega-64-air-boost-8gb-oc-hbm2-graphics-card-rx-vega-64-air-boost-8g-oc;
Όχι δεν αξίζει τόσο με αυτό το σχεδιασμό ψύκτρας,θα έχεις υψηλές και θερμοκρασίες και πολύ θόρυβο.
Με τη pulse θα έχεις φοβερή ψύξη,κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μπορείς να της αυξήσεις τους χρονισμούς στα επίπεδα , ή και παραπάνω από αυτά της 64άρας reference με ευκολία .
Πάρε τη pulse,πολύ καλύτερη αγορά.
Δεν ξέρω τι να επιλέξω από monitor όμως...θέλω να πάω με 1440p, αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξει η vega, ακόμα σε αυτην την ανάλυση,εσύ τι λες 1440p h 1080p 144hz?
1080p 144hz ,γενικά έχεις δίκιο γιατί ίσως σε κάνα 2 χρόνια που δε ξέρεις τι γίνεται να έχει θέμα σε κάποιους τίτλους.
Η ομαλότητα νομίζω των 144 hz επίσης δε παίζεται.
Προς το παρόν δε θα βρεις πολλούς τίτλους που να μη μπορεί να παίξει από 90-100 fps και πάνω αυτή η κάρτα,ειδικά multiplayer .
Σημαντικό γι αυτό φυσικά ο δυνατός επεξεργαστής ,να το έχεις υπόψην αλλιώς θα φας γερό bottleneck.
Ευχαριστώ,λες να πάω με i5 9400f η ryzen 5 2600
Ryzen χωρίς σκέψη .
Έγινε, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σού.