Πήγα σε κατάστημα για να δω το κινητό αυτό και ειδικά το ζουμ που έχει.Για να έχω δική μου άποψη ,πέρα από τις γνώμες άλλων.
Λοιπόν,ζουμ όντως έχει.Είναι όμως ιδιόμορφο και πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο σε κινητό.Δεν ζουμάρει με το Joy stick ,πάνω κάτω,όπως τα τηλέφωνα της κατηγορίας του.Έχεις την κάμερα ανοικτή και με τα δάκτυλα ''ανοίγεις'' την οθόνη ,κάνοντας έτσι ζουμ και κατόπιν πατάς κλικ και βγάζεις φωτογραφία.
Πιστεύω αυτό δεν είναι καθόλου λειτουργικό .Είναι ψιλοβλακεία έως μεγάλη μ...ία.
Όταν θέλεις να βγάλεις φωτογραφία δεν έχεις χρόνο για τέτοια.
Το τηλέφωνο μου το παρουσίασε υπάλληλος του καταστήματος,λεπτομερώς.
Όποιος θελήσει να αγοράσει τέτοιο κινητό,θα πρέπει προηγουμένως να το δει και να το ψάξει καλά,ώστε να τον ικανοποιεί.Μην το πάρει γουρούνι στο σακί,επειδή κάποιος του είπε ή κάτι άκουσε.Τα σχόλια για τη συγκεκριμένη συσκευή είναι αλλοπρόσαλλα.
Η πτώση της τιμής του στο μισό ,από 100 ευρώ στα 58,κάπου πρέπει να μας απασχολήσει.Έχει συμβεί πάμπολλες φορές ,όταν πέφτουν οι τιμές σε τέτοιας κατηγορίας κινητά,να μαζεύουν όλα τα κινητά που είναι για απόσυρση από Ρουμανία,Ουγγαρία,Σλοβενία κλπ .και να τα φέρνουν στην Ελλάδα.Κάποια από αυτά έχουν ελάττωμα.Τα περισσότερα δ ε ν έχουν προσπέκτους στα Ελληνικά,ούτε στα Αγγλικά,
αλλά στα Κροάτικα,στα Ουγγαρέζικα και στα Ρώσικα.Άντε βγάλε άκρη,δηλαδή!
Προσοχή ,με το μοντέλο αυτό!
2 Kommentare
Το συγκεκριμένο κινητό έχει τζόι στικ.Δεν ισχύουν ,ούτε στέκουν αυτά που γράφεις.
Τα κινητά με αντρόιντ στα οποία αναφέρεσαι έχουν 5ρες και 6ρες+ οθόνες ,σούπερ αναλύσεις και υπάρχει εντελώς άλλο νόημα στη χρήση τους,στη λήψη φωτογραφιών κλπ...Τόπιασες;??
Όσα γράφω τα γνωρίζω ,μέσα έξω και δεν ξέρω γιατί όλη αυτή η εμπάθειά σου να στηρίξεις μία ψιλομπούρδα κινητό,γράφοντας Ομήρου Ιλιάδα,ιστορίες ....Δεν είναι κάποιο θαύμα τεχνολογίας.Δυσλειτουργικό είναι.58 ευρώ κάνει.Οκ.Ας προσέξουν όσοι το θέλουν ,να το δουν,να το ψάξουν πριν κι αν τους κάνει ας το πάρουν Το θέμα είναι να μην παραμυθιαστούν. και φάνε φόλα.
Απλά τα πράγματα!
Επειδή έχει, σημαίνει ότι το Android το υποστηρίζει; Το λειτουργικό αυτό φτιάχτηκε για κινητά με οθόνη αφής και η MLS έχει κάνει πατέντες για να δουλέψει το joystick, έστω και με τον τρόπο που δουλεύει... Το πιασες; Ακόμα και τα Blackberry (κινητά με Android και πληκτρολόγιο, που ξεκινούν από τα 300€) δεν τόλμησαν να βάλουν joystick ακριβώς γι αυτό το λόγο. Θα μπορούσε να μην το κάνει και η MLS, όμως δουλεύει κανονικά στα μενού, στο internet, στα μηνύματα και σε ένα σωρό άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει κανένα Android που να δουλεύει το joystick.
Δε στηρίζω κανένα. Μπορώ να σου φέρω αναρτήσεις μου από κινητά Android, iOS, windows και Blackberry. Δε τρέφω καμία συμπάθεια για κανένα. Απλά δε μπορώ να διαβάζω ανυπόστατα πράγματα. Σου έφερα επιχειρήματα και τα προσπέρασες και ήρθες να μου γράψεις τα δικά σου πάλι με επιχείρημα ότι τα «ξέρεις όλα από μέσα»... Όσες φορές το έχω διαβάσει αυτό είναι από άτομα που δεν είχαν ιδέα...
Όταν κρίνουμε μια συσκευή πάμε πάντα σύμφωνα με τα χρήματα που δίνουμε τη στιγμή που την αγοράζουμε. Εννοείται ότι σε σχέση με ένα smartphone πχ των 150€ είναι ψιλομπούρδα, αλλά δε βγήκε για να ανταγωνιστεί ένα smartphone των 150€. Κάνει 58€ και απευθύνεται σε υπερήλικες (γι αυτό έχει και μεγάλα γράμματα στα κουμπιά) ή σε άτομα που θέλουν ένα απλό κινητό.
Για να καταλάβεις τί παίζει, οι ανταγωνιστές του είναι το Nokia 8110 και το Xiaomi Qin 1s αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά και είναι συνολικά καλύτερο και από τα 2.
ΔΕΝ είναι smartphone, ΔΕΝ απευθύνεται σε όσους θέλουν ταχύτητα και επιδόσεις, αλλά ένα απλό κινητό να δουλεύει. Σε αυτά τα χρήματα δε μπορείς να περιμένεις ότι το κινητό κάνει τα πάντα. Όσοι το πιστεύουν, πραγματικά έχουν αυτοί πρόβλημα, όχι το κινητό.
Διάβασε την κριτική μου και θα καταλάβεις. Τα γράφω ξεκάθαρα.