TP-LINK TD-W8961N v4 με vodafone συνδεση [24mbps] γνωριζει καποιος τι ρυθμισεις στις παραμετρους πρεπει να βαλω χειροκινητα? [VPI - VCI- IP Version - ISP -Encapsulation ] και γενικα εαν πρεπει να αλλαξω κατι απο ολα αυτα χειροκινητα? η ακομα και αλλες παραμετρους αν πρεπει να αλλαξω? περιμενω απαντησεις απο ατομα που εχουν γνωσεις πανω στο θεμα αυτο.
2 Коментара
τους πηρα εννοειται αυτο. δεν εχουν προσβαση σε αυτο το ρουτερ μου ειπαν . καποιες ρυθμισεις που ειπαν να βαλω δεν συνδεθηκε τελικα. μπηκα με αλλες ρυθμισεις που εκανα μονος μου στην τυχη ,εκανε συνδεση αλλα θελω να μαθω ποιες ειναι οι κανονικες ρυθμισεις που πρεπει να εχω στο ρουτερ ? αυτη ειναι η ερωτηση .
Ναι έχεις δίκιο. Ξέρουν τις ρυθμίσεις μόνο για τα δικά τους ρούτερ. Θυμήθηκα που και εγώ μία φορά κάτι ρώτησα και μου έδωσαν την ίδια απάντηση. Πάντως δεν ξέρω γιατί χρειάζεσαι χειροκίνητες ρυθμίσεις αλλά αυτό το ρούτερ με το το που το σύνδεσα και απλά μπήκα στην σελίδα του στο ίντερνετ αμέσως συνδέθηκε στο ίντερνετ. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να χρειαστώ χειροκίνητες ρυθμίσεις.