Τι ρυθμίσεις κάνετε και δουλεύει? Επιλέγω πάροχο που έχω VODAFONE με ένα παλιό ΖΤΕ αλλά δεν συνδέεται με τίποτα, εάν το δει κάποιος ας βοηθήσει.
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Τι ρυθμίσεις κάνετε και δουλεύει? Επιλέγω πάροχο που έχω VODAFONE με ένα παλιό ΖΤΕ αλλά δεν συνδέεται με τίποτα, εάν το δει κάποιος ας βοηθήσει.
1 Отговор
πας εκει που λεει interface setup - internet και στο Virtual Circuit επιλεγεις PVC 4 και περναει αυτοματα τις ρυθμισεις που χρειαζεται. απλα καθε φορα που αποσυνδεεται η το κλεινεις εσυ το ρουτερ απο το κουμπακι που εχει πισω , πρεπει να κανεις παλι αυτην την ρυθμιση γιατι την χανει .ειναι το μονο του μειωνεκτημα απ οτι εχω δει μεχρι τωρα. και ξεχασα να σου πω οτι μετα την ρυθμιση αυτη [PVC 4 ] μετα κανεις save στο κατω μερος της σελιδας του ρουτερ μην το ξεχασεις αυτο.
2 Коментара
ευχαριστώ για την απάντηση τελικά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει, δεν αναγνωρίζει καν τη γραμμή όταν το συνδέω, το έκανα update reset κτλπ τίποτα.
μαλλον κατι κανεις λαθος δεν υπαρχει περιπτωση να μην δουλεψει. για ψαχτο περισσοτερο το θεμα. ετσι και αλλιως σου ερχεται μαζι με το ρουτερ ενα χαρτι/βιβλιαρακι που σου λεει τι ακριβως πρεπει να κανεις . το διαβασες αυτο?