Η αύξηση τιμής πού οφείλεται; Στα γνωστά φετινά γεγονότα; Οι περισσότεροι φίλοι αναφέρουν στα σχόλια τους πως το αγόρασαν γύρω στα 25€ (προσωπικά κάπου στα 18), και πλέον έχει σχεδόν τριπλασιαστεί η τιμή.
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Η αύξηση τιμής πού οφείλεται; Στα γνωστά φετινά γεγονότα; Οι περισσότεροι φίλοι αναφέρουν στα σχόλια τους πως το αγόρασαν γύρω στα 25€ (προσωπικά κάπου στα 18), και πλέον έχει σχεδόν τριπλασιαστεί η τιμή.
1 Antwort
Οφείλεται στο ότι δεν το βρίσκεις πλέον σχεδόν πουθενα, οπότε ...ευκαιρία για αυτούς του λίγους που το έχουν να βγάλουν χρήματα.
p.s. 4 παραγγελίες σε 4 διαφορετικά καταστήματα που έγραφαν ότι το είχαν σε άμεση ή όχι τόσο άμεση διαθεσιμότητα, και έφαγα άκυρο και στις 4. Όλοι μου είπαν ότι "ο προμηθευτής δεν γνωρίζει καν αν και πότε θα ξανάρθει". Κρίμα γιατί έχω ήδη δύο (το Explorer 10 οπως λεγόταν παλιά και to Explorer 50 που επίσης είναι ουσιαστικά το ίδιο - και είναι το μόνο πραγματικά αξιόπιστο από όσα κατα καιρούς έχω χρησιμποιήσει, με καλή μπαταρία, υψηλή ένταση φωνής / ήχου και βολικό στο αυτί) και χρειαζόμουν και ένα τρίτο, αλλά 70 ευρώ δε δίνω. Για να είμαι δίκαιος, ακόμα και έξω η τιμή του έχει ανέβει.
1 Kommentar
Καλά τα λες Γιάννη. Τσέκαρα νεότερα μοντέλα, επίσης αυξημένη τιμή. Μάλλον θα κοιτάξω προς την μεριά της τιμημένης Xiaomi.