Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
aggelosfilis

Καλησπέρα . Αγόρασα το σίδερο πριν δυο εβδομάδες . Παρατηρώ στο πρωτο ρούχο που σιδερώνω βγάζει νερά πανω στο ρούχο και μετά σταματάει. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Benutzername

2 Antworten

aggelosfilis

Καλησπερα, σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Ατμο μου βγαζει και εμενα μονο στο επανω μερος του σιδερου, στις πανω τρυπουλες οπως λες. Αρα ολα οκ!

Benutzername
despinadri

Καλησπέρα , και σε μένα το ίδιο συμβαίνει,στην αρχή βγάζει για πολύ λίγο κ μετά σταματά...μάλλον θα είναι φυσιολογικό....εκτος αν το νερο της βρυσης που χρησιμοποιουμε δεν ειναι καταλληλο κ θελει απιονισμενο ,δεν το εχω δοκιμασει με απιονισμενο .
..
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κ εγώ κάτι, θα ηθελα να παρατηρησεις αν βγαίνει ατμός από όλες τις τρυπούλες στην πλάκα του σίδερου γιατί έκανα την ερώτηση πριν μερικούς μήνες αλλά απαντηση δεν πήρα από κανέναν...σε εμένα βγαίνει ατμός μόνο στην πάνω μεριά του σίδερου ...αν σηκώσεις το σίδερο πάνω στο φως (της λάμπας) κ πατήσεις τον ατμό φαίνεται καθαρά από που βγαίνει...σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Benutzername