What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
johnny_depp

έχω κανονική επιδερμίδα που ξηραίνεται εύκολα γύρω απο τη μύτη και τα μάγουλα και με τραβάει όταν καθαρίζω το πρόσωπο μου με αφρους ακόμα και αν είναι ήπιοι όπως της la roche posay η της frezyderm και κάποιους άλλους. έχω δοκιμάσει της cera ve το hydrating facial cleanser που έχει υφή σαν γαλάκτωμα και με ξηραίνει καθόλου και θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτό εδω αλλα φοβάμαι γιατί βλέπω ότι οι αξιολογήσεις είναι από ανθρώπους που δεν έχουν τέτοια φαινόμενα ξηρότητας στο πρόσωπο τους αλλα συνήθως είναι λιπαρες η κανονικές επιδερμίδες. γνωρίζει καποιος κάτι??

Username

3 Replies

MairyP.

Εγώ έχω λιπαρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, με τάσεις ξηρότητας μετά από χρήση δυνατών καθαριστικών, περίπου όπως περιγράφεις το δικό σου.
Δοκίμασα το συγκεκριμένο προϊόν και μετά από 3 ημέρες μόνο, το δέρμα μου ερεθίστηκε, ένιωθα έντονο τράβηγμα και έσκασε σε πολλά σημεία. Παρά το γεγονός, ότι χρησιμοποιώ πάντα, αμέσως μετά, ενυδατική σε καθημερινή βάση. Δεν το συνιστώ σε επιδερμίδες σαν τη δική μου, έστω κι αν έχουν έντονη λιπαρότητα.

Username
Username
PARIS_VARDELLIS

Γεια σου Λοιπόν εγώ σου προτείνω να περιμένειs λίγο καιρό γιατί η cereve έχει βγάλει ένα νέο cleanser που λέγεται hydrating cream to foam cleanser ( ενυδατώνειτην επιδερμίδα χωρίς να την ξεραίνει και είναι πολύ πιο καλό από το hydrating facial cleanser) και κατα πάσα πιθανότητα θα το φέρουν και στη Ελλάδα . Όποτε εγώ από προτείνω να το δοκιμάσεις και άμα σου κάνει καλός.
Εγώ παντός χρησιμοποιώ το foaming cleanser γιατί έχω λιπαρή μύτη και όλο το άλλο πρόσωπο είναι κανονικό αλλά το κούτελο μου είναι λίγο αφυδατωμένο και δεν έχω παρατήρησει ότι με ξεραίνει στο κούτελο . Αλλά κάθε δέρμα είναι διαφορετικά όποτε δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει με τι δικό σου .
Επίσης φαρμακεία ( αυτά που πουλάνε cereve) έχουν δείγματα σίγουρα για το hydrating facial cleanser αλλά μπορεί και για το foaming cleanser.
Ελπίζω να βοήθησα!!!!

2 Comments

Ovel

Το Hydrating Cream to Foam Cleanser δεν θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Εκτός κι αν αλλάξουν γνώμη στο μέλλον γιατί φαίνεται πολύ καλό κι από το εξωτερικό δε συμφέρει να το αγοράσεις.

johnny_depp

παιδια ευχαριστώ παρα πολυ για την ενημερωση αλλα ήδη τα έχω χρησιμοποιήσει όλα της cerave και έχω καταλήξει ότι στην δική μ επιδερμίδα (ήταν τότε κανονική γιατί μόλις είχα τελειωσει με θεραπεία χαπιων ισοτρετινοίνης ενώ τώρα επέστρεψε στο λιπαρό της ) με βολεύει μονο το hydrating cleanser της cerave και της la roche posay το toleriane το καθαριστικό!! παρότι λιπαρή λοιπόν και πολύ καλά ενυδατωμενη (γιατί χρησιμοποιώ όσο πρέπει και όταν πρέπει και υαλουρονικο και κεραμίδια σε σέρουμ εκτός απο την ενυδατική μου), μονο με αυτού του είδους τα καθαριστικα γαλακτώματα δεν νιώθω να με τραβάει το πρόσωπό μου αφού στεγνώσει κ περιμένω και 3-5 λεπτά να σιγουρευτώ ότι μου ταιριάζει ακομα το καθαριστικό μου...

Username