За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
s1lent strike

H LG δεν καλύπτει με την εγγύηση το image retention (burn in) γιατί με φυσιολογική χρήση (και όχι π.χ. να παίζει σε κατάστημα όλη μέρα όπου το logo του καναλιού θα μείνει στάμπα για πάντα) είναι δύσκολο να συμβεί. https://www.cnet.com/news/oled-screen-burn-in-what-you-need-to-know/
Σαν κανόνα αν βλέπεις αρκετή TV ή παίζεις παιχνίδια ΜΗΝ πάρεις OLED. Για ταινίες και streaming video ΝΑΙ με τα χίλια! Είναι ότι καλύτερο υπάρχει.

Потребителско име

3 Отговора

chriskourou

Η LG ασφαλώς και καλύπτει με εγγύηση το burn in. Από που προκύπτει αυτή η πληροφορία; Είμαι επίσης παθών με την B6 η οποία όλως τυχαίως (;) παρουσίασε burn in επίσης με το λογότυπο του star hd. Η LG μου την αντικατέστησε με τη C8.

5 Коментара

Sifisssssss

Καλησπέρα μπορώ κάπως μα σε βρω να μιλήσουνε γιατί κ εγώ έχω θέμα με την b6

Sifisssssss

Πως μπορώ να Επικοινωνήσω μαζί σ για την b6 έχω ανάλογο θέμα

Sifisssssss

ΠΠως μπορώ να Επικοινωνήσω μαζί σ για την b6 έχω ανάλογο θέμα

Потребителско име
Tripokaridos/Head-fi

Πείρα τηλ την LG μου ειπαν καλύπτεται κανονικα απο εγγυηση αν πάθει burn in. Μαλιστα εστειλα και mail για να το εχω και γραπτά.
Αν και απο οτι βλεπω ολες τις σειρας 8 b c e δεν εχουν προβλημα με τοσες ασφαλειες που εχουν.

4 Коментара

s1lent strike

Αν στέλνουν εγγύηση burn in γραπτός και υπογεγραμμένη τότε η LG Ελλάς πρωτοπορεί παγκοσμίως και αλλάζουν τα πράγματα εντελώς. Θα ρωτήσω και εγώ αν μπορώ να βλέπω άφοβα STAR όλη μέρα :P

Tripokaridos/Head-fi

Για να μην παρεξηγηθώ μιας και διαβαζει κοσμος. Δεν συνέταξαν καινούργια εγγυηση που να γράφει προσωπικά για μενα για burn in.
Αυτο που εχω σε mail ειναι μια απαντηση στην ερωτηση αν καλύπτει το burn in τιποτα περισσότερο η λιγότερο. Υποθετο οτι μιας και ειναι απο επίσημο υπάλληλο προφανώς και εχει μια βαρύτητα. Ομως δεν ειναι γραπτη εγγυηση υπογεγραμμένη απο LG .

Sifisssssss

Καλησπέρα να σε ρωτήσω κάτι την εγγύηση που σου είπε η εταιρεία ισχύει σου αντικατέστησα την τηλεόραση;

Потребителско име
music_lover

Τα tests του rtings απέδειξαν πως είναι δύσκολο να συμβεί και μάλιστα στις oled του 2016 (τα μοντέλα του 2018 έχουν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο) στα games ειδικά ακόμα πιο δύσκολο, μόνο το cnn κατάφερε να κάνει ζημιά τις τηλεοράσεις αλλά το συγκεκριμένο κανάλι όλη μέρα παίζει με μια κόκκινη μεγάλη μπάρα στο κάτω μέρος, δεν υπάρχει κανάλι στην Ελλάδα που να το κάνει αυτό. Επίσης παρότι το burn-in δεν καλύπτεται από εγγύηση, έχει αναφερθεί πολλές φορές δωρεάν αντικατάσταση προϊόντος από την εν λόγω εταιρία.Οπότε καλό είναι να μην δαιμονοποιούμε καταστάσεις.

1 Коментар

s1lent strike

Απλώς παραθέτω τα γεγονότα προς ενημέρωση μελλοντικών αγοραστών. Το ρίσκο burn in είναι υπαρκτό και είναι στην διακριτική ευχέρεια της LG αν θα την αντικαταστήσει. Εδώ ένας φίλος έπαθε burn in στους 3 μήνες με το logo του star. https://bit.ly/2OX2j4n Τελικά ήταν τυχερός και του την άλλαξαν άλλοι όμως έχουν φάει άκυρο. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχοντας λάβει γνώση όλων των παραμέτρων πράττει κατά το δοκούν. Εγώ μόλις πήρα την LG B8 :D

Потребителско име