La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
trapezokomos

παιδιά την κοιτάζω εδώ και καιρό και θέλω να προχωρήσω στην αγορά της το προσεχές διάστημα (αν πέσει λιγουλάκι η τιμή μαζι με 5ετή εγγυηση). σαν εικονα εχω παθει πλάκα.με προβληματίζει μόνο αυτο που ακούγεται για vertical banding ,burn in, bleeding κτλ.είναι ανασταλτικός παράγοντας λέτε;δεν είμαι γνώστης όμως όπως όλοι μας δεν θέλω να πετάξω λεφτά και μετά να με χαλάει κάτι στην εικόνα.

Nume de utilizator

1 Răspuns

Tripokaridos/Head-fi

Αν βρεις τελειο πανελ πες μας να πάρουμε και εμεις
Μεχρι τοτε OLED.
Bleeding δεν υπαρχει. Για banding και burn in και retention ναι αν εισαι άτυχος και σου πεσει το κομμάτι η αν την αφήνεις ανοιχτή στο ιδο πρόγραμμα με στατικη εικονα και κλειστη την προστασιο dimming logo ναι λογικο να κανει burn in.

5 Comentarii

trapezokomos

@Mpamphs32 σε ευχαριστώ.με βοήθησες αρκετά.θα περιμλένω να πέσει λιγάκι η τιμή και θα τσιμπήσω την c8 μιας και παιζω και παιχνιδια στο ps4 pro

Tripokaridos/Head-fi

Αυτο που θα κανεις ειναι να μην την αφηνεις ποτε.εκτος ρευματος ωστε να κανει ανανέωση οταν την κλείνεις.
Γιατι δεν παιρνεις την B8? Ιδιες ειναι τις εχω. Απλα το μενου στην C8 ειναι ποιο γρήγορο. Παρε τωρα διαφορετικά παρε b9 c9 σε 3 μηνες.

trapezokomos

την πήρα τελικά στα 1599 με 5 χρόνια εγγύηση απο κωτσοβολο.εξαιρετική.ρυθμίσεις έβαλα από το ιντερνετ αλλά δεν μπορώ να βρώ την χρυση τομή.πάντως η τηλεοραση αξίζει κάθε ευρώ.φανταστική εικόνα.

Tripokaridos/Head-fi

Η συγκεκριμενη είναι απιστευτη και μακραν η καλυτερη , Εχω Samsung JU8000 με Local Diming VA panel, Εχω LG IPS 950 , και εχω και την LG OLED C8 , Σε πληροφορώ ότι η OLED είναι κλασεις ανωτερη σε όλα . Τωρα οσο εχει να κανει με προβλήματα το Banding απλα δεν υπαρχει, και αν υπαρχει σε ορισμενα πανελ .. όταν παιζει ταινια η κατι τελος παντον απλα ΔΕΝ φαινεται . Είναι όπως τα VA panel που εχουν light bleed , ghosting Κτλ κτλ κτλ όμως τα βλέπεις σε στατικες εικονες κτλ. Σε IPS υπαρχει το Image retention και Light Bleed σε γωνιες και το μαυρο είναι γκρι … Όμως παρολα αυτά και τα IPS είναι φοβερα… εχουν υπεροχα χρωματα και γωνιες θεασης. Τα SAMSUNG VA panel Qled κτλ κτλ κτλ είναι μια χαρα όταν τα βλέπεις μπροστα καρφι και στο υψος του κεφαλιου σου, Αν δεις από το πλαι η αν την βαλεις πολύ χαμηλα η ψηλα την TV τοτε τα χρωματα ξεπλένονται .

Οσο εχει να κανει με τις ρυθμισεις τις OLED , θα σου πω τι είναι το Calibrated και ποιο σωστο , ΟΜΩΣ το τι αρεσει στον καθενα στα ματια του είναι θεμα γουστου ….
Αυτό που πρεπει να κανεις λοιπον είναι να κλησεις το ECO να το βαλεις OFF, μετα να βαλεις το προφιλ Technicolor Expert και να ανεβασεις το OLED light από 25 που είναι στο 80-100 αναλογα το ποσο φως εχεις στο δωματιο. Μετα θα βαλεις HDR Να παιζει κατι και θα επιλεξεις απλα το Technicolor Expert και δεν θα πειραξεις ΤΙΠΟΤΑ .
Μετα θα βαλεις Dolby VIsion να παιζει κατι και θα βαλεις την επιλογή HOME Cinema και θα το αφησεις εκει … Αυτά είναι τα ποιο σωστα Calibrated profile .

Από εκει και περα όμως , αν θες εντυπωσιακα χρωματα oversaturated λευκα , εντονα μαυρα κτλ κτλ κτλ Μπορεις να βαλεις το Standar profile που είναι το ποιο εντυπωσιακο και ΚΡΥΟ λευκο κτλ … Αν θες να το παρακάνεις και να εχεις όχι ρεαλιστικα χρωματα και να είναι όλα πολύ εντονα τοτε βαζεις το VIVID όμως εκει στα crashari όλα τα χρωματα και πιξελιαζουν αρκετα , όμως οκ για καποιον που δεν εχει συνηθισει τα ΖΕΣΤΑ CALIBRATED χρωματα και εικονα ισως είναι ποιο εντυπωσιακο.

Γενικα να ξερεις είναι συνηθεια … Τα Technicolor που είναι και τα ποιο σωστο σε καποιους που εχουν μαθει στα VA + IPS Panel Μπορει να φανει μουντο… Η αληθεια όμως είναι ότι ετσι πρεπει να είναι.. Μια TV πρεπει όταν την κοιτας να είναι σαν ΠΙΝΑΚΑΣ ζωγραφικης με λαδομπογιά και όχι Όπως ξεραμε παλια εντονα χρωματα μεγαλες ανιθεσεις και εκτυφλωτικά λευκα . Συνηθώς Σε καταστήματα εχουν αυτά τα φανταχτερα profil.
Ελπιζω να βοήθησα

krasatos

Καλησπέρα, ξέρετε αν η εγγύηση του Κωτσόβολου καλύπτει burn in?
Διαφορετικά υπάρχει κάποιος που να το καλύπτει;

Nume de utilizator