La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
k.mpikas

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν η Β8 LG 55" OLED έχει σημαντικές διαφορές από τη C8 LG 55" OLED οι λόγος της ερώτησης είναι ότι δεν διαθέτω τα χρήματα για την C8 ενώ για την B8 θα μπορούσα να προχωρήσω στην αγορά της.Παρακαλω θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος. Ευχαριστώ.

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

Sifisssssss

Δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής που λει ο παρακάτω απλά κ δεν ξέρει τι του γίνετε .... είναι το design profanos ο επεξεργαστής. Που είναι ταχύτερος , δεύτερον η c8 υποστηρίζει και hfr k hdr ταυτόχρονα ενώ η b8 δεν μπορεί ταυτόχρονα τρίτον μπορεί κ αναλαμβάνει το noise πολύ καλύτερα με 4 βαθμίδων επεξεργασία ενώ η b8 μόνο διπλής επεξεργασίας... τέλος τα ηχεία έχουν έχουν εγκοπή προς τα κατω στην βάση με αποτέλεσμα ο ήχος να είναι πιο ρεαλιστικός κ καλά πιο emersive προς τα εσένα

1 Comentariu

AT.Certified

Εκτός από τα ηχεία που ανέφερες (Ότι reviews και να διαβάσεις αλλά και εσύ να πας να τις ακούσεις από κοντά θα δεις ότι βγάζουν τον ίδιο ήχο άλλα οκ γούστα είναι αυτά) τα άλλα 3 (Ταχύτερος, HFR+HDR, Noise) τα κάνει ο επεξεργαστής! Τώρα αν εσύ δεν ήξερες ότι τα κάνει ο επεξεργαστής αυτό είναι άλλο θέμα... Για το design και από τις φώτο μόνο βλέπεις ότι η διαφορά τους είναι η βάση και δεν χρειάζεται καν να πας από κοντά.

Nume de utilizator
geoopc

Καλησπέρα φίλος
Έχω την C8 και γενικότερα το έχω ψάξει υπέρμετρα το θέμα. Όπως είπε και ο προλαλησαντας η βασικότερη διαφορά είναι ο επεξεργαστής. Στην πράξη (εννοώ με τα μάτια σου και όχι με όργανα) θα δεις αισθητή διαφορά στην ταχύτητα του μενού. Όλα τα άλλα είναι στα όργανα. Η C8 έχει λίγο καλύτερα χρώματα, ευκρίνεια, και λίγο υψηλότερη φωτεινότητα το πάνελ. Λίγο όχι κάτι ιδιαίτερο. Θεωρώ ελαφρά καλύτερη την C8 χωρίς αξιοσημείωτες διάφορες οπότε αν δυσκολεύεστε για την C8 πρωχωρηστε άφοβα στην B8 σεβομενος πάντα το ότι είναι oled. Τα γνωστά δλδ, όχι υλικό ακίνητο για πολύ ώρα, τις ταινίες σε 16/9 και όχι 18/9, για να αποφύγετε το Burn in. Παρόλο ότι έχω την C8 θεωρώ πιο value for the money την B8. Ελπίζω να βοήθησα

1 Comentariu

ferengi

Μην λέμε υπερβολές, δεν πρόκειται να γίνει burn in με ταινίες 18:9, οι μαύρες μπάρες δεν κάνουν burn in αφού το πάνελ δεν ανάβει εκεί.

Nume de utilizator
AT.Certified

Καλησπέρα,

η μόνη διαφορά τους ειναι στον επεξεργαστή, η B8 εχει τον Alpha 7 ενώ η C8 έχει τον Alpha 9.

Άιντε να είναι λίγοοοοοοο καλύτερη η C8 αλλά όχι με σημαντικές διάφορες. Και διπλά διπλά να τις βάλεις δεν θα δεις διάφορες να σου πω την αλήθεια.

Nume de utilizator