Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
tedmanowar

Γνωρίζει κανείς αν αντιμετωπίζει την γνωστή οσμή που βγάζουν τα κλιματιστικά; Έχω 4 κλιματιστικά Daikin και η σκάφη δεν βγαίνει εύκολα για να την πλύνεις. Επειδή φέτος θα τα καθαρίσω μόνος μου θα ήθελα να ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι.

Benutzername

1 Antwort

((O))

κανεις δεν μπορει να σου απαντησει με σιγουρια, γιατι δεν εχει εικονα της καταστασης τους. ουτε εσυ εχεις 100% εικονα αφου δεν θα βγαλεις τη σκαφη που προερχεται και η μυρωδια. θα κανει δουλεια, αν επιμεινεις με πολλαπλα περασματα θα εχεις ικανοποιητικο αποτελεσμα.

1 Kommentar

tedmanowar

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά καθάρισα και τα 4 κλιματιστικά αλλά με την 2η προσπάθεια, γιατί με την πρώτη η μυρωδιά επανήλθε μετά από 1-2 εβδομάδες. Την 2η φορά χρησιμοποίησα και έναν ψεκαστήρα προπιέσεως για το ξέπλυμα (https://www.skroutz.gr/s/8255817/Nakayama-NS-1500.html).
Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι το ένα από τα 4 κλιματιστικά συνεχίζει να μυρίζει άσχημα και αν βάλεις σκάλα και πας κοντά, μυρίζει ακόμη και όταν δεν λειτουργεί... Αλλά στην συγκεκριμένη μονάδα παρατήρησα ότι αν ρίξω νερό, δεν φεύγει από την αποχέτευση αλλά τρέχει από κάτω. Οπότε μάλλον θα καλέσω αυτόν που το τοποθέτησε γιατί μπορεί στο σημείο αυτό να έχει κάποιο πρόβλημα και να κρατάει νερά ή να έχει βουλώσει.

Benutzername