Γνωρίζει κανείς αν αντιμετωπίζει την γνωστή οσμή που βγάζουν τα κλιματιστικά; Έχω 4 κλιματιστικά Daikin και η σκάφη δεν βγαίνει εύκολα για να την πλύνεις. Επειδή φέτος θα τα καθαρίσω μόνος μου θα ήθελα να ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι.
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Γνωρίζει κανείς αν αντιμετωπίζει την γνωστή οσμή που βγάζουν τα κλιματιστικά; Έχω 4 κλιματιστικά Daikin και η σκάφη δεν βγαίνει εύκολα για να την πλύνεις. Επειδή φέτος θα τα καθαρίσω μόνος μου θα ήθελα να ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι.
1 Отговор
1 Коментар
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά καθάρισα και τα 4 κλιματιστικά αλλά με την 2η προσπάθεια, γιατί με την πρώτη η μυρωδιά επανήλθε μετά από 1-2 εβδομάδες. Την 2η φορά χρησιμοποίησα και έναν ψεκαστήρα προπιέσεως για το ξέπλυμα (https://www.skroutz.gr/s/8255817/Nakayama-NS-1500.html).
Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι το ένα από τα 4 κλιματιστικά συνεχίζει να μυρίζει άσχημα και αν βάλεις σκάλα και πας κοντά, μυρίζει ακόμη και όταν δεν λειτουργεί... Αλλά στην συγκεκριμένη μονάδα παρατήρησα ότι αν ρίξω νερό, δεν φεύγει από την αποχέτευση αλλά τρέχει από κάτω. Οπότε μάλλον θα καλέσω αυτόν που το τοποθέτησε γιατί μπορεί στο σημείο αυτό να έχει κάποιο πρόβλημα και να κρατάει νερά ή να έχει βουλώσει.