What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
dannie2004gr

Εγω για 2 χρονια τα καθαριζα με υγρα αλλα φετος που φωναξα τεχνικο μου ειπε οτι εχω κανει ζημια στο πλαστικο μερος στο κατω μερος που φευγει το νερο γιατι πηγαινε χημικο κ δεν το καθαριζα.Εχει μια ρηγματωση.Κλιματιστικο 4 ετων.Οποτε ρωταω εχει παθει αλλος τετοια ζημια;;;Θελει οντως προσοχη πταν ριχνεις το χημικο;;;

Username

2 Replies

Eirini_Oiko9405

Και εμάς 2 άσχετοι μεταξύ τους τεχνικοί μας είπαν να μην χρησιμοποιούμε τέτοια καθαριστικά στα A/C γτ είναι ισχυρά και σπάνε τα πλαστικά. Ειδικά στο ένα A/C βρήκαμε ρωγμές στα πλαστικά μετά την χρήση, στα άλλα 2 όχι...μπορεί να ήταν και τυχαίο...Δεν το ξαναχρησιμοποιήσαμε και πλένουμε τακτικά τα φίλτρα με σαπουνόνερο. Σημειωτέον, κανένας από τους 2 τεχνικούς δεν μας πήρε λεφτά για τον καθαρισμό γτ θεώρησε ότι πέραν αυτού που κάνουμε δεν χρειάζεται κάτι άλλο...

Username
tedmanowar

Όταν λες χημικό εννοείς το Bioclean ή κάποιο άλλο; Γενικά αν το καθαριστικό λέει ότι θέλει ξέπλυμα, τότε πρέπει να το κάνεις.

4 Comments

tedmanowar

Δεν ισχύει αυτό που λες, εκτός αν με το "χημικά" εννοείς κάτι άλλο από αυτό που έχω στο μυαλό μου. Τα βιοδιασπώμενα καθαριστικά δεν έχουν σήμανση επικινδυνότητας και πολλά αναγράφουν ξεκάθαρα ότι δεν είναι καυστικά.

Eirini_Oiko9405

Και εμάς 2 άσχετοι μεταξύ τους τεχνικοί μας είπαν να μην χρησιμοποιούμε τέτοια καθαριστικά στα A/C γτ είναι ισχυρά και σπάνε τα πλαστικά. Ειδικά στο ένα A/C βρήκαμε ρωγμές στα πλαστικά μετά την χρήση, στα άλλα 2 όχι...μπορεί να ήταν και τυχαίο...Δεν το ξαναχρησιμοποιήσαμε και πλένουμε τακτικά τα φίλτρα με σαπουνόνερο. Σημειωτέον, κανένας από τους 2 τεχνικούς δεν μας πήρε λεφτά για τον καθαρισμό γτ θεώρησε ότι πέραν αυτού που κάνουμε δεν χρειάζεται κάτι άλλο...

tedmanowar

τα πλαστικά σπάνε και ραγίζουν ακόμη και σε κλιματιστικά που δεν έχουμε καθαρίσει ποτέ, εκτός των φίλτρων. έτσι είναι το πλαστικό, μετά από καιρό χάνει την ελαστικότητα, σκληραίνει και μετά θρυμματίζεται εύκολα.

Username