Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Panos___

Την έχω ήδη 3μιση χρόνια. Ακόμα σαν καινούρια , τα φερμουαρ δεν έχουν κολλήσει ποτέ και όλα είναι όπως τη πρώτη μέρα. Έχει δουλευτεί σε παραλία το καλοκαίρι , σε βουνό , σε camping , σε βόλτες με τη μηχανή και στη δουλεία καθημερινά.
Την έχει πλύνει κανείς πλυντήριο; Θα αντέξει η θα χαλάσει λέτε; Αλλιώς πως να της κάνω΄ένα καλό καθάρισμα; (εννοείτε πως κατά καιρούς καθαρίζετε τοπικά με μωρομάντηλα η ενα βρεγμένο πανί)

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Cz_5000

Κανονικα στο πλυντηριο μονη της στους 30-35 βαθμους την πλενω εδω και 3 χρονια. πολυ καλη κατασκευη

Όνομα χρήστη
ΙΑΣΩΝ ΙΑΣΩΝ

Ειμαι 99% σιγουρος οτι μπαινει στο πλυντηριο στο καταλληλο προγραμμα και με τον καταλληλο τροπο...Εικαζω Χλιαρο νερο μεσα σε μια μαξιλαροθηκη το Σακιδιο(Για τα μεταλλικα φερμουαρ) ισως και με λιγα ρουχα μεσα στο πλυντηριο κ.τ.λ...Και παλι εικαζω οτι θα ειχε ταμπελακι να μην την βαζουμε πλυντηριο...Δεν μασαει το σακιδιο φαινεται πολυ καλο και για τα λεφτα του δεν το συζητω...Πηρα και για εναν φιλο μου και μολις ευκοληνθω θα παρω και δευτερη για εμεναν αλλα οταν την πηρα πριν ενα χρονο+ ειχε 17-18 ευρω και τωρα εχει 30 ευρω και θα το σκεφτω...Δεν την εχω πλυνει ακομα ομως οταν θα χρειαστει θα την βαλω στην μπανιερα με χλιαρο νερο μια μαλακη βουρτσα σαν και αυτη που καθαριζουμε τα ρουχα και καταλληλο απορρυπαντικο και θα το ευχαριστηθω...Και ας μπαινει και στο πλυντηριο δεν με ενδιαφερει καθολου...Εμπαση περιπτωση μιας και ανεφερες την παραλια το καλοκαιρι θα σου πω οτι σιγουρα κανει μεγαλητερη ζημια το αλατι κ.τ.λ τσ παραλιας απο το να την βαλεις μια στο τοσο στο πλυντηριο

Όνομα χρήστη
Cz_5000

την εχω πλυνει κανονικα.Στους 30 και μονη της ενοειται. Και εγω σαν και σενα τετοια χρηση κανω. Δεν μου ζητησε ποτε τιποτα. Γερη τσαντα.

1 Σχόλιο

Panos___

Ευχαριστώ! Την έπλυνα και εγώ στους 30 στο πρόγραμμα για ευαίσθητα.
Νταξει έπαθα πλάκα αρχικά από το πόσο γρήγορα στέγνωσε ΜΕΣΑ στο σπίτι. Και 2ον από το πόσο μαλακωσαν τα φερμουάρ. Πίστευα ότι έστω ένα σπρέι θα το ήθελαν αλλά αυτά δουλεύουν ακόμα καλύτερα από πριν.

Όνομα χρήστη