Μια ερώτηση γιατί θα στηθεί καινούριο pc με αυτό το κουτί και έχω πωρωθεί με την εμφάνισή του: χωράει άνετα gtx 1060 6gb ή 1070; Γενικά αν η γραφικών είναι ογκώδης υπάρχει χώρος; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μια ερώτηση γιατί θα στηθεί καινούριο pc με αυτό το κουτί και έχω πωρωθεί με την εμφάνισή του: χωράει άνετα gtx 1060 6gb ή 1070; Γενικά αν η γραφικών είναι ογκώδης υπάρχει χώρος; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
1 Απάντηση
Η Gigabyte gtx 1060 με τα δυο fans (και λογικά όλες οι υπόλοιπες αντίστοιχου μεγέθους ,οπως και η 1070) χωράει άνετα και αφήνει αρκετό χωρο στο κουτί. Τωρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές ,μπορείς να χωρέσεις και μεγαλύτερες κάρτες ,οπως η aorus ή η asus strix ,οπότε και εκει δεν νομίζω να συναντήσεις πρόβλημα . Γενικά ολα χωράνε άψογα στο κουτί και μονο η εγκατάσταση της μητρικής ζοριζει λίγο -αν ειναι atx- επειδή χωράει ίσα ίσα
2 Σχόλια
Να σαι καλά φίλε, ήσουν κατατοπιστικός! Μητρική θα μπεί κατά πάσα πιθανότητα η msi b450 tomahawk που είναι atx αλλά ελπίζω να τα καταφέρω.
Λογικά από την περιγραφή σου κατάλαβα ότι θα χωράει και μεγάλη after ψύκτρα για τον ryzen 5 2600x που σκέφτομαι να βάλω (οχι υδρόψυξη).
Η ψύχτρα θα χωραει πιστεύω και στο σαιτ της nzxt γράφει πως έχει χώρο για ψύκτρες εως 16,5 cm . Δεν εχω κοιτάξει τα specs της μητρικής ,αλλα εκεί το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην βρίσκει ενδεχομένως πανω στις ram