Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
dpapado88

Μια ερώτηση γιατί θα στηθεί καινούριο pc με αυτό το κουτί και έχω πωρωθεί με την εμφάνισή του: χωράει άνετα gtx 1060 6gb ή 1070; Γενικά αν η γραφικών είναι ογκώδης υπάρχει χώρος; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

PrimusSpectrum

Η Gigabyte gtx 1060 με τα δυο fans (και λογικά όλες οι υπόλοιπες αντίστοιχου μεγέθους ,οπως και η 1070) χωράει άνετα και αφήνει αρκετό χωρο στο κουτί. Τωρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές ,μπορείς να χωρέσεις και μεγαλύτερες κάρτες ,οπως η aorus ή η asus strix ,οπότε και εκει δεν νομίζω να συναντήσεις πρόβλημα . Γενικά ολα χωράνε άψογα στο κουτί και μονο η εγκατάσταση της μητρικής ζοριζει λίγο -αν ειναι atx- επειδή χωράει ίσα ίσα

2 Σχόλια

dpapado88

Να σαι καλά φίλε, ήσουν κατατοπιστικός! Μητρική θα μπεί κατά πάσα πιθανότητα η msi b450 tomahawk που είναι atx αλλά ελπίζω να τα καταφέρω.
Λογικά από την περιγραφή σου κατάλαβα ότι θα χωράει και μεγάλη after ψύκτρα για τον ryzen 5 2600x που σκέφτομαι να βάλω (οχι υδρόψυξη).

PrimusSpectrum

Η ψύχτρα θα χωραει πιστεύω και στο σαιτ της nzxt γράφει πως έχει χώρο για ψύκτρες εως 16,5 cm . Δεν εχω κοιτάξει τα specs της μητρικής ,αλλα εκεί το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην βρίσκει ενδεχομένως πανω στις ram

Όνομα χρήστη