Χωράνε άνετα στο tray που έχει κατω . Απο θερμοκρασίες απ'οτι θυμάμαι οι δικοι μου ειναι γυρω στους 30° C πανω κάτω (σύμφωνα με το HWMonitor) σε θερμοκρασία δωματίου και τα pre installed ανεμιστηρακια
Έγινε! Ευχαριστώ! Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για το Η500i...
Το μονο που με ανησυχεί είναι το airflow και αν σε gaming συνθήκες το case διατηρεί χαμηλές θερμοκρασίες...
μπορείς να μου πείς την εμπειρία σου σε αυτό?
το σύστημα θα φορέσει msi rtx 2070 gaming z.
Στο δικο μου εχω i5 8400 με την στοκ ψυκτρα και μια gigabyte gtx 1060 6gb (με δυο fanακια) . Συγκεκριμένα εχω βαλει τα ανεμιστήρακια να ξεκινάνε χαλαρα όταν η κάρτα φτασει γύρω στους 45° και δεν εχω δει να πιάνει πανω από 60-62 (σε idle καθεται περίπου στους 20) . Η 2070 απ'οτι εχω δει σε benchmarks παιζει στις ίδιες θερμοκρασίες και ίσως λιγο καλύτερες. Γενικα αν και το κουτί μπορεί να σου μοιάζει οτι δεν εχει καλο airflow θα δεις οτι τα δυο ανεμιστηρακια πισω ειναι υπεραρκετά και τραβάνε ακριβώς οσο αερα χρειάζεται (και το λεω επειδή πριν το παρω και εγω ήμουν λίγο σκεπτικός οσον αφορα τις θερμοκρασίες) . Μεγαλο συν ειναι και τα φίλτρα που έχει κυριολεκτικά παντού τα οποία εμενα με έχουν σώσει
2 Comments
Έγινε! Ευχαριστώ! Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για το Η500i... Το μονο που με ανησυχεί είναι το airflow και αν σε gaming συνθήκες το case διατηρεί χαμηλές θερμοκρασίες...
μπορείς να μου πείς την εμπειρία σου σε αυτό?
το σύστημα θα φορέσει msi rtx 2070 gaming z.
Στο δικο μου εχω i5 8400 με την στοκ ψυκτρα και μια gigabyte gtx 1060 6gb (με δυο fanακια) . Συγκεκριμένα εχω βαλει τα ανεμιστήρακια να ξεκινάνε χαλαρα όταν η κάρτα φτασει γύρω στους 45° και δεν εχω δει να πιάνει πανω από 60-62 (σε idle καθεται περίπου στους 20) . Η 2070 απ'οτι εχω δει σε benchmarks παιζει στις ίδιες θερμοκρασίες και ίσως λιγο καλύτερες. Γενικα αν και το κουτί μπορεί να σου μοιάζει οτι δεν εχει καλο airflow θα δεις οτι τα δυο ανεμιστηρακια πισω ειναι υπεραρκετά και τραβάνε ακριβώς οσο αερα χρειάζεται (και το λεω επειδή πριν το παρω και εγω ήμουν λίγο σκεπτικός οσον αφορα τις θερμοκρασίες) . Μεγαλο συν ειναι και τα φίλτρα που έχει κυριολεκτικά παντού τα οποία εμενα με έχουν σώσει