Μπορει καποιος να μου απαντησει, ποσα usb slots εχει? Γιατι θελω να εχει τουλαχιστον 3 (mouse, keyboard, headset)
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μπορει καποιος να μου απαντησει, ποσα usb slots εχει? Γιατι θελω να εχει τουλαχιστον 3 (mouse, keyboard, headset)
1 Απάντηση
Κοίτα ,γενικά το ποσα usb χρειαζεσαι πρέπει να το κοιτάξεις στην μητρική που θα βαλεις στο κουτί . Μερικές πχ μπορεί να εχουν 2 usb 2.0 και 3 usb 3.0 ενω αλλες να εχουν 6 usb 3.0 . Τα δύο usb 3.1 που έχει το μπροστά το ίδιο το κουτί αποσκοπούν κυρίως στο να βαζεις πχ κανενα στικακι η ακουστικά usb. Το πληκτρολόγιο και τo ποντίκι μπαίνουν συνήθως πισω επειδή οταν δινεις 85€ για κουτί δεν θες να εξεχουν καλώδια δεξια και αριστερά . Οπότε σκεψου οτι με μια καλη μητρική μπορείς να εχεις συνολικά περίπου 8-9 θύρες (τα περισσότερα κουτιά εχουν 2 ,ίσως 3 θύρες μπροστά). Ε αν για καποιο λογο χρειάζεσαι περισσότερες απο αυτές παίρνεις ενα usb hub και ησυχαζεις
1 Σχόλιο
Σε ευχαριστω πολυ! Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις link απο καποιο usb hub που θα μπορουσα να παρω συμβατο με αυτο το κουτι? Αν γινετε να ειναι κατω απο 40 ευρω.