Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Athanasia_Tsoukala

Πήρα τη συγκεκριμένη κουζίνα για τη μητέρα μου, ηλικιωμένη με τρόμο, για καλύτερο και τελικά μου γύρισε boomerang.. λερώνεται και δεν καθαρίζει λέει..σας παρακαλώ πείτε μου εσείς πώς την καθαρίζετε, γιατί με έχει τρελάνει...

Benutzername

1 Antwort

danaipan

με αυτό το καθαριστικό για τα λύπη. Τίποτα τρομερό. Οι εστίες εχουν "λεκιάσει" σε ορισμένα σημεία, ωστόσο, γιατί έχει τρέξει κάτι και τις έχει χρωματίσει επειδή κάηκε πάνω. Το υπόλοιπο (στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον) καθαρίζεται καλά με το καθαριστικό για τα λύπη. Μπορεί να την ενοχλεί ίσως που κάνει δακτυλιές επειδή είναι σκούρα. Πάλι, με χαρτί κουζίνας αν περαστεί καλά καθαρίζει.

2 Kommentare

Erythros_Leykos

αν θες να γλυτώνεις λεκέδες, με ένα απλό τρικ θα γλυτώνεις την πολύ βρωμιά.
κόψε με προσοχή αλουμινόχαρτο και "σκέπασε" τις εστίες και γύρω γύρω από αυτές, όλη την επιφάνεια. Προσεκτικά κόψε εκεί που τελείωνει ο δαχτύλιος των εστιων και ότι και να πέσει από το μαγείρεμα (λάδια, σάλτσες, νερά), ζουμιά κτλπ) θα πέφτουν πάνω στο αλουμινόχαρτο. Εγώ αυτό κάνω και έχω γλυτώσει από πολύ καθάρισμα. ακόμα και αν σου κοπεί το αλουμινόχαρτο, μικρό το κακό επανέλαβε το σχέδιο. Η κουζίνα αποδίδει καλά? αξίζει τα λεφτά της; καίνε τα μάτια; ο φούρνος καίει καλά; είναι ευχαριστημένη η μαμά σου?

Benutzername