Καλησπέρα.Σας παρακαλώ κάποιος αν μπορεί να μου απαντήσει τον ευχαριστώ πολύ.Είναι άβολα τα ακουστικά ;;;;;; Και επίσης αν γίνονται και ενσυρματα ;;;; Μπαίνουν και σε άλλες συσκευές δηλαδή ταμπλετ ,κινητό κ.α με την δυνατότητα και ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης ;;;; Οποίος μπορεί να μου απαντήσει τον ευχαριστώ παρα πολύ!!!!!!!!
3 Σχόλια
Οκ σε ευχαριστώ πολύ!!!!!
Αν και λογικά για να μου απάντησες θα τα έχεις η κάποιος τουλάχιστον μπορείς να μου πεις αν αξίζουν;;;από όλες τις απόψεις!διοτι είμαι ανάμεσα σε αυτά και τα HyperX Cloud Flight S αν μπορείς και να μου πεις(η κάποιος ) τι αξίζει περισσότερο από αυτά τα 2
Φίλε μου δεν τα έχω, αλλά έχω δει αρκετά review κλπ γιατί σκεφτόμουν να τα πάρω. Θα σου πρότεινα να πας στο rtings.com που έχει αναλυτική παρουσίαση και των δύο μοντέλων και να συγκρίνεις τα υπέρ και τα κατά. Για μένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το μεγάλο μειονέκτημα των S είναι ότι δεν δουλεύουν καθόλουν ενσύρματα, οπότε μειώνεται σημαντικά το ποσοστό συσκευών με τις οποίες είναι συμβατά, στην ουσία είναι μόνο για PC και PS4, με το 5 δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν είμαι πολύ fan του wireless και ειδικά με USB-A dongle αποκλειστικά. Ο λόγος που σκεφτόμουν το Flight είναι γιατί είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ από τα Cloud II που έχώ εδώ και 4-5 χρόνια και γιατί μπορούν και δουλεύουν και wired. Προσωπικά όμως μάλλον θα καταλήξω στα SteelSeries Arctis 1 Wireless...
Οκ και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!