Αυτή η μητρική θα παίρνει τον ryzen 5 3600;;; Λέει υποστηριζόμενη γενιά zen, zen+ αλλά ο zen+ είναι zen2;;;
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Αυτή η μητρική θα παίρνει τον ryzen 5 3600;;; Λέει υποστηριζόμενη γενιά zen, zen+ αλλά ο zen+ είναι zen2;;;
2 Отговора
Το επίσημο site της MSI ήδη λέει ότι υποστηρίζει επεξεργαστές 3000 series.
Όλες οι εταιρείες mobo έχουν ήδη βγάλει bios update για τις b450 x470 x370 και οι περισσότερες ακόμα και για B350.
Εξαίρεση θα αποτελέσουν μάλλον κάποιες πολύ low end σειράς ab πρώτης γενιάς.
Το θέμα είναι ότι αν πάρεις 3000 ryzen χωρίς x570 θα πρέπει αν δεν έχεις ήδη ryzen το bios update θα πρέπει να γίνει στο κατάστημα.
Μετά θα είσαι οκ.
2 Коментара
Το update να γίνει σε καταστήματα;
Σε ποιο κατάστημα; Γτ αν το παραγγείλω online αυτό πως θα γίνει; Δεν μπορώ να κάνω update το bios εγώ; ryzen δεν έχω, τώρα θα αναβαθμίσω το σύστημα μου με μητρική,επεξεργαστή και μνήμες.
....μπήκα στο support της amd και έχει ήδη την επιλογή να κατεβασεις τα drivers για να υποστηρίξει η μητρική τους ryzen 3000. Άρα κομπλέ νομίζω :)
H and έχει επιλογή στο site της να σου στείλει ταχυδρομικά έναν athlon am4 για να κάνεις το flash και μετά τον επιστρέφεις.
Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό σε χώρες εκτός usa.
Anyway αν θα παραλάβεις με ταχυδρομείο καλό θα ήταν να αγοράσεις από κάποιο μεγάλο κατάστημα γιατί εγώ την πάτησα με μια ανοιγμένη tomahawk και πήγαν να με βγάλουν τρελό μέχρι που τους έδειξα τι screenshot που έλεγε ότι το προϊόν ήταν ήδη registered....
Anyway αν μπορείς να περιμένεις αύριο που θα περάσω να πάρω κάτι δικό θα ρωτήσω αν γίνεται.