За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Kostis_Drosos

Θα ήθελα να μοιραστώ ένα εύρημα μαζί σας σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα. Έχω το Galaxy watch συνδεδεμένο στο xiaomi mi 9 και ενώ όλα ήταν καλά στην αρχή, παρατήρησα ότι κάθε φορά που έκλεινα το Bluetooth μου εμφάνιζε μήνυμα πως το Galaxy watch αποσυνδέθηκε . Αν κρατούσα την ειδοποίηση αυτή στο κινητό όλα ήταν καλά, αλλά μόλις την έσβηνα και προσπαθούσα να συνδεθώ ξανά, πλέον δεν λάμβανανα καμία ειδοποίηση παρά μόνο είχα την δυνατότητα να απαντώ σε κλήσεις. Το πρόβλημα λυνόταν μόνο με επανεκκίνηση του κινητού . Και εδώ έρχεται η λύση στο στο χαζό αυτό πρόβλημα ...
Στις ρυθμίσεις του κινητού, πάτε στις εφαρμογές και βρίσκεται το Galaxy watch plug-in και στην συνέχεια επιλέγετε την αυτόματη έναρξη. Έτσι κάθε φορά που θα σβήνετε την ειδοποίηση της αποσύνδεσης του ρολογιού και στην ουσία θα κλείνει η εφαρμογή του , θα ανοίξει ξανά αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση.

Ελπίζω να βοήθησα !

Потребителско име

2 Отговора

costas_raitsos

Γεια σας! Επειδή ψάχνω να το αγοράσω και έχω συσκευή Xiaomi πέρα της αυτόματης έναρξης έχεις κλειδώσει την εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο συνέχεια και έχεις την εξοικονόμηση μπαταρίας χωρίς περιορισμούς;

Потребителско име
lappasbasilis993

Είμαι κάτοχος του mi 9t pro, σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο ρολόι αλλά με προβλημάτισε το σχόλιο σου, συγκεκριμένα δεν κατάλαβα εφόσον κάνεις την ρύθμιση στο κινητό να κάνει αυτόματη έναρξη σου πετάει ειδοποιήσεις στο κινητό ή στο ρολόι? Χάνετε ελάχιστα η επαφή των δύο αυτών πραγμάτων Ή Όχι?

1 Коментар

Kostis_Drosos

Λογικά υπάρχει κάποιο θέμα συνδεσιμότητας λόγω διαφορετικής μάρκας . Ωστόσο , αν γίνει αποσύνδεση απλά κλείνεις το ένα από τα δύο Bluetooth (κατά προτίμηση του κινητού ) και συνδέεται άμεσα .

Με λίγα λόγια ... Σε Samsung κινητά μου έχουν πει πως ακόμα και να κάνεις αυτόματη εκκαθάριση cache δεν υπάρχει θέμα ... Στην xiaomi κλείνει την εφαρμογή του ρολογιού και το αποσυνδέει αλλά λύνεται με μια απλή επανασύνδεση . Ελπίζω κάπως να βοήθησα .

Потребителско име