La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
kiar1s

μπορώ να το βουτήξω στην θάλασσα/πισίνα και στο μπάνιο ;;;

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Nume de utilizator
Tolis_Geto

Εδώ βγάζει προβλήματα και χωρίς να το βουτήξεις στο νερό της βρύσης όχι να το βουτήξεις στη θάλασσα το δικό μου το βγάλανε εκτός εγγύησης λόγω υγρασίας ενώ το είχα τρεις μήνες Φλεβάρη Μάρτη Απρίλη και παρουσίασε πρόβλημα στην μπαταρία και το βγάλανε Ποιος εγγύησης με την αιτιολογία ότι είχε πάρει υγρασία

3 Comentarii

kiar1s

οκ για πλύσιμο χεριών αντέχει;;

Tolis_Geto

η αντιπροσωπεία λέει αδιάβροχο έως 5 ατμόσφαιρες αλλά όταν πήρα εγώ τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω για ποιο λόγο έβαλε υγρασία ενώ δεν το είχα βάλει καν στο νερό ούτε κάτω από τη βρύση μου είπανε ότι 5 ατμόσφαιρες είναι υπό προϋποθέσεις και θεωρητικά αυτό σημαίνει ότι το ρολόι είναι απλά αδιάβροχο τώρα πώς γίνεται από τις 5 ατμόσφαιρες να είναι αδιάβροχο και να εκεί βρεθεί υγρασία στην πλακέτα χωρίς να έχει μπει καθόλου στο νερό Εγώ δύο μήνες ράδιο μουνα και άκρη δεν έβγαλα το μόνο που ξέρουν να μου πούνε είναι ότι το ρολόι Δεν είναι σε εγγύηση και πρέπει να πληρώσω γύρω στα 180 ευρώ για αλλαγή πλακέτας

kiar1s

Οκ εγώ είμαι νέος χρήστης προχτες το παρελαβα και προσπαθω να μην το βρέχω καθόλου

Nume de utilizator