Καλησπέρα παιδιά ! Σκέφτομαι και εγω να αγορασω τελος του μηνα το βραστήρα. Θα ήθελα όσοι την έχετε να μου πείτε ειναι γκλομπαλ? συνδέεται ΑΜΕΣΑ με την εφαρμογή? ειναι η mi home? και η μπριζα παιδιά ειναι σουκου ευρωπαϊκή ?
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Καλησπέρα παιδιά ! Σκέφτομαι και εγω να αγορασω τελος του μηνα το βραστήρα. Θα ήθελα όσοι την έχετε να μου πείτε ειναι γκλομπαλ? συνδέεται ΑΜΕΣΑ με την εφαρμογή? ειναι η mi home? και η μπριζα παιδιά ειναι σουκου ευρωπαϊκή ?
1 Răspuns
7 Comentarii
Ναι αυτό εννοούσα αν άμεσα μπορεί να συνδεθεί δίχως προβλημα. Κατάλαβα οποτε το προϊόν ειναι γκλομπαλ και ευρωπαϊκό καλώδιο φορτίσεις εχει. Μήπως ξέρεις κανένα μαγαζι να την βρω σε καλή τιμη ? τελος του μηνα θέλω να την παρω ! Γιατί στο mi home εχω ολόκληρο οικοσύστημα με θερμοπομπό κάμερα ΚΤΛΠ οποτε θέλω απο εκει να συνδέεται για να έλεγχο τον βρασμό! Για ροφήματα και για νερό ζεστό που θα χρειάζομαι ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις !
Από skroutz το είχα πάρει, στο κατάστημα του έβγαζε την καλύτερη τότε τιμή. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω πάλι θα το αγόραζα.
Θα κοιτάξω και εγω απο το Σκρουτζ να τον παρω αν ειναι σε καλή τιμη όπου τον βρω. Ο καθαρισμός με ξύδι γίνεται ετσι ?
Ναι ξύδι, εύκολα καθαρίζεται. Και με νερό να το κάνεις με το χέρι ή το σφουγγάρι φεύγουν άμεσα. Λίγα μένουν κάτω σκληρά που φεύγουν με ξύδι. Βέβαια εμείς έχουμε νερό φίλτρου αλλά δεν νομίζω να παίζει σημαντικό ρόλο.
Εγώ σπίτι εμφιαλωμένο νερό χρησιμοποιώ συνήθως και όχι βρύσης. Μια χαρά τότε και το πλύσιμο ειναι εύκολο δηλαδη ... Πάντως πρεπει να ειναι πολύ καλός ο βραστηρας
Ανέβασα και μια φώτο από την εφαρμογή, θα φανεί μόλις την εγκρίνουν οι διαχειριστές. Εγώ είμαι ευχαριστημένη γιατί βράζω μια φορά το νερό και μετά απλά πατάω την διατήρηση όταν θέλω να ζεσταθεί για να κάνω το γάλα του μωρού. Δεν το έχω όλη μέρα στην διατήρηση γιατί πρώτον δεν μου χρειάζεται και δεύτερον όπως θα διάβασες μετά από τρίμηνο κάνει θόρυβο όταν ζεσταίνει, λες και πετάγονται πέτρες. Ωστόσο δουλεύει κανονικά.
Καλά έκανες θα φανεί λογικα η φωτό σου μετα την έγκριση ! Ναι και εγω κοιτά για χρήση απλή δηλαδη να κραταει ζεστό νερό για κανενα ρόφημα τα απογεύματα την θέλω και όταν φυσικα τον χρειάζομαι .... Γενικά που ψάχνω σχόλια και για το προϊόν εχω δει να λένε τα καλύτερα ευχαριστημένη ολοι ειναι