Γνωρίζεται για ποιο λόγο έχει καεί ο πάτος του (έχει γίνει καφέ)? το έχει παρουσιάσει σε κανέναν άλλον? Είναι λόγω κάποιας κακής πρακτικής?
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Γνωρίζεται για ποιο λόγο έχει καεί ο πάτος του (έχει γίνει καφέ)? το έχει παρουσιάσει σε κανέναν άλλον? Είναι λόγω κάποιας κακής πρακτικής?
1 Răspuns
4 Comentarii
Και δεν τον έχω καιρό δυστυχώς, αλλά κάνω συχνή χρήση λόγω νεογεννητου. Είναι σαν να έχει καεί +τα σκασιματα που κάνει. υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί λόγω καθυστέρημενης αφαλάτωσης?
Μήπως ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ προϊόντος? Όλα είναι πιθανά.... Και είναι ακριβή βραστηρες ρε παιδί μου δεν γίνεται να αλλάζεις κάθε μέρα... Εγώ έχω τής Xiaomi vaiomi.... Μπορεί κ αυτό που λές να είναι αλλά πρώτη φορά το άκουω
Απλά σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα μας χαιρετησει πριν από το χρόνο. Και για να σταλεί πίσω να το δουν πρέπει να πάρω άλλον γιατί είμαστε σε φάση που τον χρησιμοποιούμαι πάρα πολύ! Πάλι λοιπόν άλλα χρήματα σε βραστήρα
Δυστυχώς έτσι είναι..... Ίσως όμως αν υπάρχει ελλάτωμα να τον αλλάξουν αφού είναι μέσα στήν εγγύηση το προιον