μεσα ειναι αδειο?.Ειναι καλο στα παιχνιδια?.Σας παρακαλο καποιος που το εχει παρει να μου πει
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
4 Απαντήσεις
Εννοείται πως είναι άδειο κουτί είναι ρε φίλε. Ένα απλό κουτάκι που πρέπει να βάλεις τα κομμάτια μόνος σου 1 προς 1
Λοιπόν,
Έφτιαξα πισι 1.2k€ με αυτό το κουτί. Αρχικά οι θερμοκρασία φτάνει το μέγιστο και το μπροστά τζάμι έχει ξεκολλήσει. Ναι, είναι εμφανισιακά ΤΕ-ΛΕΙ-Ο αλλά άμα θες να θυσιάσεις της ωραίες θερμοκρασίες που θα είχες με ένα Thermaltake core p1(λίγο πιο ακριβό) στον βωμό της ομορφιάς τότε καν'το..
2 Σχόλια
φιλε νομιζω πως δεν ξερεις απο pc βλεπω για να φτανουν στο μεγιστο οι θερμοκρασιες τοτε ή εσυ δεν θα εχεις κανει καλο cable managment ετσι ωστα να μην καλο airflow ,να μην εχεις φανακια που να βγαζουν παραμονο να βαζουν και αν τα εχεις ολα αυτα που λεω τοτε λογικα θα φτεει το μαγαζι ή πειρες ελατοματικο προινον ή να εχεις specs που να μην ειναι καλα απο θερμοκρασιες και το κουτι που του εστειλες ειναι εσχος παντου θα εχει σκονη και θα θελει συναιχεια καθαρισμα
Φλιε μην νομίζεις όλα στην πένα ήταν μέχρι που το πισι άνοιξε, είδα κανονικές θερμοκρασίες. Στην συνέχεια μπήκα να παίξω(για benchmark κλπ) και ειδα θερμοκρασίες εκτός γης. Το κουτί αυτό μαζεύει σκόνη, το δικό μου ήλθε σε κουτί με σκόνη πίσω από το μπροστινό τζάμι (και παντού). Κλείνοντας το θέμα αυτό οποίος το βλέπει θέλω να ξέρει πως δεν το συνιστώ
Υ. Γ: Μην αφήνετε τον κατά σκευαστη να σας ξεγελάσει λέγοντας ότι είναι γερμανικό. ΌΧΙ. Το κουτί αυτό είναι τέρμα κινεζιά.
Υ. Γ. 2: Για να δείτε καλές και γήινες θερμοκρασίες θα πρέπει να αγοράσετε 2με3 φανακια (για να φαίνεται όμορφο θα πρέπει να είναι τα ίδια ΚΑΙ να ξανακολλησετε το τζάμι με κάποιο μαγικό τρόπο γτ με αυτοκόλλητα κυκλικά δν γντ). Εκτος αυτού για καλύτερη επιδωση (δηλαδή θερμοκρασίες πρπ στο 30 με 40-οι οποίες είναι πανδυσκολες να πιάσει αυτο το κουτί-) θα πρέπει να κουμπωσετε και ένα καλο ψυγείο(κουλερ,ψήκτρα κλπκλπ) το οποίο θα σας κοστίσει περίπου 100++
Για περαιτέρω πληροφορίες και ερωτήσεις μπορείτε να με βρείτε στο insta/fb/mess:
@ john_gavalekas