Μεγαλη προσοχη οι SAMSUNG 2018 και.μετα Δεν υποστηρίζουν DTS πραγμα που σημαίνει ξεχαστε τον ηχο σε bluray. 4k . HDR απο usb σκληρους κτλ με dts ηχο.
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Μεγαλη προσοχη οι SAMSUNG 2018 και.μετα Δεν υποστηρίζουν DTS πραγμα που σημαίνει ξεχαστε τον ηχο σε bluray. 4k . HDR απο usb σκληρους κτλ με dts ηχο.
1 Отговор
2 Коментара
Οχι δεν παίζει.
Εγώ πάντως που έχω ξεχωριστό media player (beelink) και τον έχω συνδεμένο στη συγκεκριμένη τηλεόραση, παίζει ήχο (από τα ηχεία της τηλεόρασης) στα αρχεία με DTS ήχο. Προφανώς θα τον υποβαθμίζει (είτε ο media player είτε η ίδια η τηλεόραση) σε άλλη μορφή για να μπορέσει να τον παίξει, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω ποια συσκευή τον υποβαθμίζει και σε πια μορφή, γιατί γίνεται αυτόματα. 'Oντως όμως είναι μεγάλο σφάλμα της Samsung που αφαίρεσε από τα μοντέλα τηλεοράσεων της έτους 2018 το συγκεκριμένο format ήχου (που είναι από τα πλέον εξελιγμένα), προφανώς για να μην πληρώσει τα δικαιώματα. Δεν γίνεται να λες οτι είσαι "παγκόσμιος κολοσσός" κλπ κλπ κλπ και να υιοθετείς τέτοιες "ψωρο-μπακαλίστικες" τακτικές , και μάλιστα σχεδόν στα "μουλωχτά", και όποιος "τσιμπήσει" (γιατί ναι μεν δεν αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος οτι υποστηρίζεται το συγκεκριμένο format ήχου, άρα δεν μπορούμε να πούμε οτι μας εξαπάτησαν, πλην όμως κανένας δεν κάθεται να ψάξει ένα προς ένα τα δεκάδες format ήχου/ είκόνας που υποστηρίζει μια τηλεόραση, ειδικά όταν πρόκειται για ένα τόσο ακριβό μοντέλο μιας κορυφαίας -όπως θέλει να λέγεται- εταιρείας, συνεπώς ο μέσος καλόπιστος πελάτης θεωρεί εντελώς αυτονόητο οτι υποστηρίζονται όλα τα νεώτερα και κορυφαία format ήχου και εικόνας, απο τη στιγμή μάλιστα που τα υποστηρίζουν ακόμα και κατά πολύ φθηνότερες τηλεοράσεις υποδεέστερων εταιρειών).