Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Lunabel

Για όσους σκέφτονται να αγοράσουν Samsung μοντέλο 2018 ο media player της τηλεόρασης δεν υποστηρίζει DTS, με αποτέλεσμα 9 στις 10 ταινίες από σκληρό δίσκο / usb να μην έχουν ήχο. Η Samsung αποφάσισε να μην ανανεώσει την άδεια με την DTS για την 2018 σειρά. -update 2021, ακριβώς το ίδιο έκανε και η LG φέτος.

19/3/2021 -update
Την τηλεόραση την αγόρασα 8/1/2019. Μου χάλασε πριν λίγες ημέρες, δύο μήνες μετά τη λήξη εγγύησης... Το backlight πίσω απ'το panel τρεμοπαίζει συνέχεια, δυσλειτουργεί ολόκληρη σειρά φωτεισμού με αποτέλεσμα να ανάβει και να σβήνει πολύ συχνά και να βλέπεις μία κάθετη μαύρη γραμμή στο κέντρο της οθόνης.

Επίσης το YouTube σε 4K ανάλυση χάλασε στο τελευταίο update του firmware κάνει συνέχεια buffering σε 200MBps γραμμή. Netflix, AppleTV και λοιπές εφαρμογές είναι μία χαρά σε 4K.

Υ.Γ. Μόλις είδα και την αξιολόγηση του "katapliktikos" με ακριβώς το ίδιο θέμα, καλό κουράγιο! Ποτέ ξανά Samsung. Αν δείς το μύνημα μου στείλε μου σε παρακαλώ ένα e-mail στο [email protected] να μιλήσουμε, είμαι περίεργως τι έγινε με το service, τους περιμένω σε λίγες ημέρες.

Benutzername