La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Criss 9

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!
Μπορεί καποιος που έχει τη τηλεόραση να μου πει....πως και αν γίνεται να συνδέσω ασύρματα ακουστικά;
Καλή Χρονιά..

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

stelios2009

Έχω πάρει ασύρματα (bluetooth) ακουστικά της Sony (Sony CH500) και δουλέψανε άψογα με την συγκεκριμένη τηλεόραση, η οποία ασφαλώς και έχει bluetouth. Με το που ανοίγεις τα ακουστικά αυτά δίνουν από μόνα τους σήμα (bluetooth), αμέσως πηγαίνεις στην τηλεόραση, στο μενού: ρυθμίσεις>ήχος>έξοδος ήχου>λίστα ηχείων bluetoοth (δεν γράφει "bluetoοth", έχει απλώς το σχετικό σύμβολο) και πατάς "αναζήτηση". Η τηλεόραση μετά από λίγα δευτερόλεπτα εντοπίζει τα ακουστικά και σε ρωτάει αν θέλεις να γίνει ζεύξη. Αυτό γίνεται μόνο μία φορά, δηλαδή από τη στιγμή που θα γίνει ζεύξη, η τηλεόραση το κρατάει στη μνήμη της και από εκεί και πέρα κάθε φορά που θα ανοίγεις τα ακουστικά θα βγαίνει αυτόματα μια ειδοποίηση στην οθόνη της τηλεόρασης και θα σε ρωτάει αν θέλεις ο ήχος να ακούγεται από τα ακουστικά. Με το που θα κλείνεις τα ακουστικά ο ήχος θα γυρνάει αυτόματα στα ηχεία της τηλεόρασης. Τα ακουστικά τα πήρα λίγες μέρες πριν στα 39 ευρώ (σε προσφορά από τον Κωτσόβολο) και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση τους (πολύ καλά μπάσα και μηδενικά παράσιτα) και την ευκολία σύνδεσης. Λογικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα δουλέψουν και τα Sony CH400, που είναι της ίδιας σειράς, με παραπλήσιες δυνατότητες και λίγο φθηνότερα. Υπόψιν επίσης ότι η ένταση του ήχου στα συγκεκριμένα ακουστικά αυξάνεται είτε από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης (με τα κουμπιά έντασης ήχου) είτε από τα ίδια τα ακουστικά, απλώς να έχεις υπόψη σου οτι στα ακουστικά θέλει μικρά συνεχόμενα πατήματα στα κουμπάκια με τα σύμβολα < και > , γιατί αν τα πατάς συνεχόμενα αυτά εκτελούν άλλη λειτουργία και συγκεκριμένα αλλάζουν (μπρος/πίσω) τα τραγούδια αν συνδέσεις τα ακουστικά με κινητό τηλέφωνο κλπ. Στο λέω γιατί με παίδεψε λίγο μέχρι να καταλάβω πως στο καλό αυξάνεται η ένταση του ήχου.

Nume de utilizator
Nume de utilizator