За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Steriani_Mpalta

Γεια σας, αγόρασα το iPhone XS πρόσφατα ,εκθεσιακό μεταχειρισμένο στην τιμή των 370€,με υγεία μπαταρίας 88%.
Ωστόσο,νιώθω ότι η μπαταρία ξεφορτιζει πιο γρήγορα από τον χρόνο που χρειάζεται να φορτίσει. Όντας στο παρελθόν χρήστης Android,μου φαίνεται περίεργο. Μήπως είναι φυσιολογικό για ένα iPhone ή μήπως εγώ δεν κάνω κάτι σωστά ; Για να σας δώσω να καταλάβετε , άνοιξα το κινητό μου στις 9:30 με μπαταρία 100% το πρωί και τώρα ,10:50 πμ, έχει πέσει στο 75(έκανα μια συσκεψη στο Skype).Ισως εγώ είμαι υπερβολική .Να σημειωθεί ότι το έχω ακριβώς μια εβδομάδα.Παρακαλω βοήθεια !
Ευχαριστώ !!

Потребителско име

3 Отговора

Steriani_Mpalta

Ναι έχετε δίκιο,ευχαριστώ !
Στο Skype ήμουν για μια ώρα πάνω κάτω αλλά ταυτόχρονα έτρεχαν και αλλά προγράμματα…

Потребителско име
Spyridon_Spyros

Γειά σου και χρόνια πολλά. Καθώς και εγώ προερχόμουν από android, η μπαταρία του xs μου δημιούργησε απορίες. Έχω την εντύπωση ότι πέφτει αρκετά γρήγορα και ίσως να οφείλεται στην οθόνη που υποστηρίζει. Απενεργοποίησα την ενεργοποίηση του τηλεφώνου με το σήκωμα, εφάρμοσα σκούρο θέμα και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας. Σαφώς πολύ καλύτερα. Η μπαταρία δεν είναι το δυνατό του σημείο, όμως δεν είναι και χάλια. Επίσης παίζει ρόλο πόσο ήσουν στο Skype.

Потребителско име

2 Коментара

Steriani_Mpalta

Γεια σας ,χρόνια πολλά ! Ήμουν μια ώρα στο Skype αλλά ταυτόχρονο έρχονταν ειδοποιήσεις και από άλλες εφαρμογές,ίσως έπαιζε και αυτό ρόλο…

jophiel

Φυσικά και έπαιζε. Τόσο αυτό, όσο και το ότι ταυτόχρονα έρχονταν μηνύματα, αν έχεις και εφαρμογές τύπου viber, whatsup, facebook κτλ καταναλώνουν μπαταρία ακόμα και όταν δεν τα έχεις ανοίξει, αλλά και το ότι η μπαταρία του είναι με 88% υγεία.

Το κινητό αυτό έχει τεχνολογία οθόνης OLED, που σημαίνει ότι όταν ένα τετραγωνάκι στην οθόνη είναι μαύρο, τότε είναι τελείως σβηστό, άρα δεν καταναλώνει μπαταρία. Επιπλέον, παίζει μεγάλο ρολό και η ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης. Αν την έχεις βάλει χειροκίνητα εσύ σε μία ρύθμιση με υψηλή φωτεινότητα, τότε θα καταναλώνει πολύ μπαταρία. Συμπέρασμα: βάλε το σκούρο θέμα και ενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα στη συσκευή σου.

Τέλος, αν δε χρησιμοποιείς πολύ τα data, τότε ρύθμισε το δίκτυο σε 2G. Και αυτό θα σου γλυτώσει πολύ μπαταρία. Καλώς-κακώς παντού υπάρχει internet σήμερα: στο σπίτι, στην εργασία, στις καφετέριες κτλ. Το 4G καταναλώνει περισσότερη μπαταρία, ειδικά αν το έχεις ανοικτό και το χρησιμοποιείς. Πχ αν το skype το έκανες μέσω data, τότε μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να καταναλώθηκε τόση μπαταρία, γιατί η συσκευή χρησιμοποιούσε το δίκτυο (data) και ταυτόχρονα η οθόνη και η κάμερα ήταν ανοικτές, ενώ παράλληλα δούλευαν και άλλες εφαρμογές στο παρασκήνιο.

Потребителско име