Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
george555

kostas_Karadimas το παγομα που λες ειναι καθαρα software προβλιμα που μπορει να εχει το pc σου και συνιθος η καλιτερι λυση ειναι ενα clean install me update se bios motherboard . διαφορετικα Αμα δεν πατσαρει h microsoft φως δεν προκιτει να δεις ποτε τα ιδια γινονταν και με τις pascal οταν πρωτο βγηκαν κι οσον αφορα τιν gigabite 1 στις 2 εχουν προβλημα καθαρα hardware

Benutzername

1 Antwort

Kostas_Karadimas

Φιλε Γιώργο καλημέρα.
Το πάγωμα που λέω ήταν πρόβλημα της κάρτας και όχι software.Ξέρω τι software έχω στο pc μου και αν κάποιo φταίει.Πήρα άλλης εταιρείας και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα.Δεν έχει σημασία τι εταιρεία πήρα.Δεν ήρθα να διαφημίσω κανέναν.Τα λεφτά μου να πιάνουν τόπο και δε με νοιάζει ποια είναι η καλύτερη.Πάντως MSI δεν παίζει να ξανακοιτάξω,οχι απλά να πάρω.Επίσης bios είχα περάσει το latest της μητρικής το οποίο είναι το 1301.Drivers Nvidia εννοείται με DDU και perform a clean install.Manage 3d settings και τα σχετικα συναφή έγιναν στο Nvidia Control Panel.Επίσης page file στα Windows όπως και Task για να καθαρίζει Ram Cache που είναι γνωστό πρόβλημα των τελευταίων εκδόσεων των Windows.Μέχρι καi 1703-1709 version όπως επίσης και Windows 7 και πολλά άλλα.Δεν είναι θέμα software George.Έπεσα στην περίπτωση με τη συγκεκριμένη κάρτα.Εννοώ το συγκεκριμένο κομμάτι 2080.Συγκριτικα,η νέα που πηρα ειναι πιο αθόρυβη με πολύ καλύτερες θερμοκρασίες και δουλεύει απροβλημάτιστα εδώ και 1 μήνα plus στα 2035 Mhz παρότι φτάνει περίπου 2075 stable.Σύγκριση καμία για μένα και το ήξερα απλά δε μπορούσα να βρω τη συγκεκριμένη εταιρεία τότε που πήρα την MSI.Ενημερωτικά και μόνο η MSi δεν πέρασε τα 2012Mhz τη στιγμη που όταν τα έφτανε crash και πάμε πάλι από την αρχή.Δε λέω ότι ειναι κακή εταιρεία μη με παρεξηγείς.Για μένα λέω προσωπικά που τελευταία εταιρεία να μείνει με nvidia chip η Msi εγώ θα πάρω AMD για πρώτη φορά στη ζωή μου.Ούτε ευρώ φίλε.Όσο για τη Gigabyte που ανέφερες 7η κάρτα Gigabyte στη σειρά ήταν η 980ti μου.Δεν ξέρω γιατί το λες οτι έχουν θέμα Hardware.Μηδέν προβλήματα φίλε παρότι δεν πήρα Gigabyte τώρα.Αν θεωρείς πως έμεινε κάτι που δεν έκανα ευχαρίστως να το ακούσω.Σε ευχαριστώ.

1 Kommentar

george555

μπορει και να επεσες στην περιπτωση σινιθος μια ευκολη και γρηγορη λυση ειναι να βαλειςι την καρτα σε αλλο μηχανημα αν και εκει τα ιδια τοτε ξεκαθαρα χρησιμοποιης εγγυηση γιατι σε αλλο μηχανιμα αποκλιεις και τιχον hardware προβληματα οπως Psu ή ακομα και μητρικη οπου εκει κολαει και το update sto uefi . εχουν περασει 2 χ 1080 τι με προβληματα στα κουλερ - θερμοκρασιες και απο οτι φενετε με παει σερι με την 2080 σε ρτχ αυτη την στιγμη εχω αυτη
https://www.skroutz.gr/s/16610121/MSI-GeForce-RTX-2080-8GB-Sea-Hawk-EK-X-V372-037R.html

με φουλ μπλοκ που αλλαζει μονο το σιστημα ψυξης σε σχεση με την trio
https://i.imgur.com/UtNDpcx.jpg
και για φουλ μπλοκ δεν ειμαι ευχαριστημενος σε θερμοκρασιες καμια φορα περναει και τους 65 c σε φουλ φορτιο με upscale για να πρεσαρετε η καρτα κι οχι ο cpu και παιζει οριακα στα 225-230 watt μεγιστα ρολογια και εγω 2012 εχω δει αλλα αυτο ειναι απλα τιχερο οπως στους επεξεργαστες δεν εχω θεμα κανενα παγωματος κλπ . το DDU προσωπικα ειναι καλη λυση αλλα οχι οσο ενα clean os install και δεν το εμπιστευομε τοσο . εγω προβλημα με ram cashe δεν εχω αν το κανες για να το κανεις ok αλλα αν εχεις θεμα στο 1709 και πριν τη καρτα τοτε ειανι σινδιασμος μητρικης και driver .μει μια επιφυλλαξη μικρη για ραμ παντως στις ραμ αν δουλευεις πχ xmp ενα μικρο ανεβασμα (2 βιματακια ειναι μια χαρα στην δικη μου μητρηκη το βημα ειναι 0.066 απο πχ 1.2012 ανεβα στο 1.2144 ) στο voltage γενικα ειναι καλο λινει καμια φορα και καποια προβλιματακια .

Benutzername